Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Kde nájdete autoumyvárne?

Datum: 13.06.2011

Cestujete na dovolenku do Čiech? Máte zašpineného štvorkolesového tátoša? Kde nájdete najbližšiu autoumyváreň? Máme pre Vás jednoduché a rýchle riešenie. Vstúpte na webovú stránku automycky.cz, tu máte „automyčky“ ako na dlani. Ste v Ostrave? Žiadny problém! Vyberte si jednu z 22 registrovaných autoumyvární. Iba jedným kliknutím získate všetky potrebné informácie: adresu, telefonický kontakt, e-mail aj otváracie hodiny.

Cestujete s malými deťmi? Tie dokážu pekne zamazať interiér vozidla od keksov a džúsov. Nechajte si expresne povysávať a vytepovať interiér! Stačí len do vyhľadávania na stránke zadať požadované parametre autoumyvárne a hneď budete vedieť, kde zastaviť. Zatiaľ, čo Váš automobil bude v starostlivosti odborníkov, môžete si s deťmi vyjsť na prehliadku mesta či na malý obed. Po návrate z prechádzky môžete v cestovaní pokračovať, sedačky budú opäť svietiť čistotou.

Máte chvíľočku času navyše? Potom Vám odporúčame prečítať si články z magazínu na automycky.cz. Dozviete sa, ako poznať kvalitné „automyčky“, ktoré úkony sa skrývajú za jednotlivými umývacími programami, čo je tzv. bezkontaktné umývanie, kde do umývačky s nákladným automobilom a množstvo ďalších užitočných informácií. Nová webová stránka o umývaní áut sa stane verným sprievodcom na Vašich cestách.

Čítané: 1016 x