Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Zákonná poistka- povinnosť každého motoristu

Datum: 07.07.2011

Získali ste nové vozidlo? Ešte predtým, ako si začnete vychutnávať jazdu však musíte niečo spraviť- musíte uzavrieť zákonnú poistku.

Zákonná poistka alebo zákonné poistenie (alebo tiež PZP- povinné zmluvné poistenie) je poistenie, ktoré zo zákona musíte mať uzatvorené. Nezáleží na tom, či ste vlastníkom osobného vozidla, autobusu či obytného prívesu. Zákonná poistka je nevyhnutná pre každého majiteľa motorového vozidla, ktoré má pridelené EČV a je zapísané v evidencii vozidiel. Taktisto nezáleží na tom, ako často si sadáte za volant svojho vozidla, zákonná poistka jednoducho musí byt uzavretá.

Neviete si vybrať z rôznych ponúk na trhu? Využite praktickú porovnávaciu kalkulačku a získajte úplný prehľad.

Ľahké, rýchle a komplexné porovnanie cien pre zákonné poistenie zadarmo. A iba do pár minút. Nikam nemusíte chodiť, nikto predsa nechce tráviť svoj drahocenný čas nad zdĺhavým vyplňovaním informácií , ktoré si uzatvorenie zákonnej poistky vyžaduje, keď ju môžete uzavrieť online.

Ako teda poistenie získať? Zadáte do kalkulačky požadované údaje o poisťovanom motorovom vozidle a z ponuky poistení, ktoré Vám kalkulačka ponúkne, si vyberiete pre Vás najvýhodnejšiu variantu. V ďalšom kroku vyplníte údaje o Vás a návrh poistenia odošlete. Následne obdržíte Vašu zmluvu, buď online alebo poštou – je to na Vás. Na záver zaplatíte za poistenie cez internet, v banke alebo na pošte- aj to je na Vás.

Nestrácajte svoj čas zbytočne!

Čítané: 870 x