Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Čakať sa nevypláca, uzatvorte havarijné poistenie čím skôr

Datum: 19.07.2011

Ak ste vlastníkom nového alebo novšieho auta, uzatvoriť povinné zmluvné poistenie nestačí. Spravte pre svoje auto niečo navyše, a uzatvorte aj havarijné poistenie!

Hoci havarijné poistenie nie je povinné, je to istota navyše. Uzatvorte ho čím skôr, aby ste si nemuseli búchať hlavu o zničenú kapotu. Havarijné poistenie kryje škody, ktoré boli spôsobené na vašom aute. Či už pri havárii, živelnej pohrome (povodne, pád stromu, požiar,...), alebo ak vám auto poškodí neznámy páchateľ či vám ho ukradnú.

V súčasnosti si havarijné poistenie, inak nazývané aj kasko, môžete na Slovensku uzatvoriť v 12 poisťovniach. Pri stanovení výšky poistného však každá z nich posudzuje iné kritériá. Preto, ak chcete získať poistenie najvýhodnejšie, musíte poisťovne porovnávať.

My sme však pre vás vyvinuli praktickú porovnávaciu kalkulačku, do ktorej stačí zadať parametre vášho auta a sama vám vypočíta výšku poistného v jednotlivých poisťovniach. Nemusíte porovnávať, kalkulačka to spraví za vás. Zohľadňuje i bonusy či zľavy, ktoré by ste v poisťovniach získali.

Je len na vás, ktorú ponuku zo zoznamu si vyberiete. Presvedčte sa sami! Aj havarijné poistenie sa dá uzatvoriť výhodne, keď viete, ako na to.

Čítané: 839 x