Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

AVIS odštartoval “GO DRIVE” prostredníctvom Facebooku

Datum: 31.05.2010

Bratislava 31. mája 2010 -  Slovenské zastupiteľstvo svetovej autopožičovne AVIS dňa 1.6. 2010 spúšťa inovatívny spôsob cestovania s názvom “GO DRIVE”, ktorý výhradne distribuuje cez svoju Facebook aplikáciu AVIS.

“GO DRIVE” je každotýždenná ponuka destinácii po celej Európe, kde AVIS má vozidlá rôznych kategórií a má záujem tieto vozidlá prepravovať späť na Slovensko

Každý kto má záujem, prihlási sa na niektorú z jednotlivých ponúk na stránke Facebook AVIS, a zaplatí minimálnu paušálnu sumu (napr.: SAAB vo Švédsku do Bratislavy – cena 9,90 EUR s DPH) a dostane časový a kilometrový limit dokedy danú trasu musí zvládnuť.

Tento koncept je zaujímavý pre viaceré skupiny ľudí:

-     pracovníci pracujúci v zahraničí vracajúci sa späť na Slovensko, kde jediný náklad na cestu sú pohonné hmoty, prípadne diaľničné  poplatky a minimálna cena nájmu.

Obvyklým limitom na každotýždennú ponuku je dovoz vozidla do 7 dní od zadania a obvyklý kilometrový limit je trasa –destinácia – Bratislava + 50% km.

Zaujímavým cieľom programu GO DRIVE sú aj študenti, ktorí vo väčších skupinách cestujú po celej Európe.

Veríme že konceptom GO DRIVE je AVIS pionierom lacného cestovania, prepravy osôb a v neposlednom rade  aj spoznávania krajín.

Pokiaľ chcete poznať aktuálne atraktívne destinácie, sledujte Facebook stránku AVIS.


Kontakt pre médiá:

Mária Belovičová 

Asistent vedenia spoločnosti

SLOVAK RENT A CAR, a.s.

licencia AVIS pre Slovensko

Tel:         + 421 2 4848 4515 

Mobile:   + 421 902 933 921

e-mail :    asistent@avis.sk

Website:  www.avis.sk

 

***O spoločnosti***

 

AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení spoločnosti SLOVAK RENT A CAR, a.s. od roku 1997. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 16 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 150 automobilov. Prevádzkuje  širokú paletu vozidiel od strednej nižšej triedy až po úžitkové vozidlá či luxusné limuzíny. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac. 

 

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako  500 000 vozidiel.

Čítané: 680 x