Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

AVIS dopĺňa svoje portfólio o nové vozidlá značky ŠKODA a dlhodobo prevádzkuje najväčšiu flotilu na Slovensku

Datum: 09.06.2010

Bratislava,  8. júna – Spoločnosť AVIS Autopožičovňa podpísala Zmluvu o dodávke vozidiel so spoločnosťou ŠKODA AUTO Slovensko , viac ako 300 vozidiel pre rok 2010 a 2011.

Ide o najväčší kontrakt v histórii AVIS Autopožičovne na Slovensku.

Flotila AVIS-u bude doplnená o všetky typové rady značky ŠKODA, hlavne s dieselovými motormi, avšak najväčší záujem bude smerovaný k najžiadanejším vozidlám, a to:

-          Škoda Fabia 1.2

-          Škoda Octavia 1.9.TDi

Zn. ŠKODA týmto získa viac ako 80% zastúpenie vo flotile AVIS Autopožičovňa.

AVIS Autopožičovňa sa rozhodla pre nákup takéhoto veľkého rozmeru z dôvodu enormného záujmu zákazníkov o vozidlá ŠKODA s dieselovými motormi a nízkymi CO2 exhalátmi.

Značka ŠKODA všetky tieto atribúty spĺňa a okrem toho technologicky aj dizajnovo sa stáva lídrom na trhu ktorý zákazníci požadujú.

V neposlednom rade treba uviesť, že nákup uvedených vozidiel naďalej pokračuje v trende znižovania celkového priemerného veku flotily AVIS-u.

Kontakt pre médiá:

Asistent vedenia spoločnosti

SLOVAK RENT A CAR, a.s.

licencia AVIS pre Slovensko

Tel:         + 421 2 4848 4515 

Mobile:   + 421 902 933 921

e-mail :    asistent@avis.sk

Website:  www.avis.sk

 ***O spoločnosti***

 AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení spoločnosti SLOVAK RENT A CAR, a.s. od roku 1997. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 16 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 150 automobilov. Prevádzkuje  širokú paletu vozidiel od strednej nižšej triedy až po úžitkové vozidlá či luxusné limuzíny. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac.

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako  500 000 vozidiel.

Čítané: 565 x