Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Nábytok ako má byť

Datum: 21.11.2011

Zariaďujete si byt a hľadáte vhodný nábytok, ktorý by spĺňal vaše predstavy? Poradíme vám, čo je trendy a čomu sa naopak radšej vyhnite.

Máme doma záhradu

Krásny dom by nemal byť bez záhrady a vonkajšieho posedenia. Viete, ako na záhradný nábytok? Ak ste milovníkom artdeca a zároveň vyžadujete trvácnosť, vašou voľbou by mal byť jednoznačne kovový záhradný nábytok. Dodá vášmu prostrediu punc moderna no zároveň návštevníka odkáže do obdobia avangardy.

Ak sa obávate korózie, môžete zostať pokojný. Oceľový záhradný nábytok je v súčasnosti ošetrený  ochrannými procesmi pasivizácie a elektronickým leštením. Nemusíte sa preto obávať, že vám ľudovo povedané, zhrdzavie. Teakonový záhradný nábytok je výhodnou kúpou hlavne z dôvodu  dlhotrvácnostiteakonového dreva, povestného aj svojou odolnosťou voči nepriaznivému počasiu. Prútené sedenie  dodá vašej záhrade originálny design. Akrylovýnábytok vyrobený z akrylových vláken je vhodný pre kombináciu s drevom a kovmi. Jeho výhodou je hlavne rýhle a nenáročné čistenie  čomu sa prevažne potešia ženské polovičky domácnosti.

Čo si dáme do obývačky?

Moderný nábytok, stavebnicový nábytok, študentský, ratanový, rustikálny nábytok, barokový, či avantgardný – výber je vskutku široký.A je len na vás, čomu dáte prednosť. Pri výbere nábytku však myslite nielen na jeho estetickú stránku, ale i jeho funkčnosť a celkové vyznenie vo vašom byte či dome. Do priestranného bytu krásne vynikne rustikální nábytek.

Zlatá rada na záver. Nech už si vyberiete nábytok akýkoľvek, vždy majte na pamäti jedno: dôležitý ste vy a čo sa páči vám. Nie susede, nie svokre, nie kamarátovi, či kamarátke. Nechajte si poradiť, no majte na pamäti, že vy ste ten  kto platí, a kto  tam bude bývať .

Čítané: 802 x