Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Predaj a prenájom nehnuteľností Martin

Datum: 19.12.2011

 

V prvej časti sme si povedali, ako môžeme predať nehnuteľnosť vo vlastnej režií napr. na serveri Reality Martin. Tou druhou možnosťou je predaj majetku cez realitné kancelárie. Tu sú však trochu iné podmienky.


Treba sa pripraviť na to a uvedomiť si to, že samotný predaj (tu sa vlastne jedná len o sprostredkovanie predaja) nie je zadarmo. Realitné kancelárie si za túto službu nechajú niekedy naozaj veľmi dobre zaplatiť. Sú tu však opäť výhody. Medzi ne sa radí zviditeľnenie vašej ponuky v oveľa širšom meradle, než je tomu tak u predaja cez internet. Ďalej sa samotná realitná kancelária snaží v podstate zo všetkých síl predaj uskutočniť, pretože je to samozrejme pre ňu spôsob zisku. Doporučujeme: Reality Martin - Súkromná inzercia nehnuteľností | RealityvTURCI.sk

 

Je vašou voľbou, aký druh predaja si vyberiete. Každý spôsob má svoje výhody a nevýhody. Rozhodne ale dajte pozor na rôzne podvodné firmy, zaoberajúce sa tiež sprostredkovaním predaja nehnuteľností, ktoré sú často schopné vyberať poplatky za sprostredkovanie predaja už vopred.

viac na: Reality Martin - RealityvTURCI.sk | realitný portál okres Martin

 

Čítané: 866 x