Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Aerogel- inovatívny tepelný izolant. Tenka tepelná izolacia Space hrúbky iba 10mm nahradí 40mm bežnej tepelnej izolácie

Datum: 21.06.2010

tenka tepelna izolacia space  

Tenká  tepelná izolácia Space 10mm s aerogelom v základe poskytuje TENKÉ RIEŠENIE izolácie pre Váš dom či bytovku práve tam, kde použitie doterajšej bežnej izolácie kôli hrúbke  nebolo prakticky možné. 

Tenká tepelná Space izolácia s aerogel a zateplenie sú pojmy, ktoré sú v súčasnosti v úzkom spojení. Prinášajú inovatívny spôsob zateplenia objektov, hlavne kritických oblastí okolo okien, dverí, spoje a rohy balkona, nízka podlaha, prah atd.

Tenká tepelná izolácia s aerogelom v základe sa použije všade tam, kde vyoužitie bežnej izolácie kôli hrúbke materialu nie je prakticky možné alebo nevhodné. Prinášame riešenie - tenká tepelná izolácia space hrúbky iba 10mm.

 

Ak hľadáte ultra tenkú tepelnú izoláciu , siahnite po space. Izolácia na omietke je paropriepustná, umožňuje difúziu vodnej pary. Hi-tech štruktúra s „nano“ prísadami aerogel umožnuje, že izolácia je len 10mm hrubá a šetrí Váš priestor. Zachováva si dlhodobo vynikajúce tepelno-izolačné parametre. Vhodné pre bytovky, rodinné domy atd.

Pre jedinečné vlastnosti, extrémne nízku tepelnú vodivosť, vynikajúcu pružnosť, odolnosť proti kompresii, hydrofóbnost, a jednoduchosť použitia je vhodná pre tých, ktorí hľadajú najlepšiu tepelnú ochranu pri minimalizácii hrúbky izolácie.

Vďaka patentovanej nanotechnológii , aerogel kombinuje vlastnosti silikónu s vystuženými vláknami plste PTE, čo umožnuje poskytnúť najefektívnejší výkon tepel.izolácii + bezpečné využitie pre človeka a životné prostredie.

 

  • tenká tepelná izolácia, 2/3 redukcia priestoru a hrúbky bežných izolácii
  • redukcia nákladov a práce, menej konštruk.prvkov
  • excelentná tepelná izolácia bežných povrchov z interiéru aj exteriéru, jednoduchá montáž a aplikácia Space na povrchy rovnako ako bežne sklovlak.izolacie na miesta, kde je potrebný každý centimeter hrúbky(parapety, nízke podlahy, okenné rámy, rohy, spoj a prechod balkona, špalety atd). Izolácia space má 3-3,5krát menšiu hrúbku ako bežné izolacie.tj.10mm izolacie space je zrovnateľne s 3-4cm bežnej sklovlaknovej alebo kamen.vaty
  • zmyslom je úspora energie a tepla v stavebnom a energetickom sektore, redukcia tepelných mostov v rozmedzí od -200 do +200C
  • kvalitná tepelná ochrana pri Vašom priestorovom obmedzení (okolie okien,atika, nízke podlahy,spoje a rohy) v porovnaní s bežnou izoláciou o 2/3 menej priestoru
  • ultra tenká tepelná izolácia, ktorá je NEHORLAVA, NEVLHNE, PAROPRIEPUSTNÁ, NETOXICKA a je hlavne TENKA
  • izolácia nepohlcuje vlhkosť(silne hydrofobna), tvarovateľná, pružná
  • sekundárne zabraňuje dlhodobo tvorbe pliesní a výkvetov

 

 

 

 

Čítané: 846 x