Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Vertikálne žalúzie s potlačou – nový interiérový hit

Datum: 24.12.2011

Klasické závesy sú pre vás neatraktívne, žalúzie fádne a vertikálne žalúzie vnímate ako niečo, čo patrí len do kancelárií? A páčilo by sa vám mať doma originálnu tieniacu techniku, ktorá by bola vyrobená pre vás na mieru? S motívom, ktorý by ste si sami vybrali, a za rozumnú cenu? Ak áno, pozrite sa s nami na vertikálne žalúzie s potlačou.

Kde vertikálne žalúzie s potlačou využijete?
Potlač žalúzií sa vyrába digitálne. Vďaka tomu sú vertikálne žalúzie s potlačou odolné aj voči UV žiareniu a nájdu uplatnenie nielen v rodinných domoch a bytoch, ale aj v úradoch, školách, športových centrách alebo kanceláriách. Rovnako ako klasické vertikálne žalúzie, aj vertikálne žalúzie s potlačou si môžete nechať vyrobiť prakticky v ľubovoľnom prevedení aj rozmeroch.

Žalúzie s potlačou podľa vašich prianí
Čaro vertikálnych žalúzií s potlačou je v tom, že sa na látku určenú pre potlač vertikálnych žalúzií natlačí veľká fotografia, ktorú si sami vyberiete. Ako už asi chápete sami, vďaka tomu môžete na vertikálne žalúzie preniesť prakticky čokoľvek - od firemného loga, obľúbeného zvieratka, herca či speváka alebo napríklad najkrajšie fotografie z dovolenky. Ak takúto fotografiu vo vysokom rozlíšení nemáte, existujú na internete fotobanky, kde môžete jednu z miliónov fotografií zakúpiť.

Vertikálne žalúzie využijete nielen ako spoľahlivú tieniace techniku, ale aj ako ochranu pred nežiaducimi pohľady do interiéru.

Čítané: 939 x