Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Výber správnej chladničky nie je ľahký

Datum: 29.12.2011

Súčasťou každej domácnosti je chladnička Jej výber nie je jednoduchý a treba mu venovať dostatok času. Je to totiž spotrebič, ktorý vám má slúžiť dlho, a práve preto nie sú pri nej dôležité len aspekty ako ladenie s kuchynskou linkou, ale aj spotreba či veľkosť.

Čo isto viete, chladničky nepatria medzi časti domácnosti, ktoré vypovedia poslušnosť každé dva roky. To však neznamená, že sa chladnička musí meniť len pri tomto definitívnom stave. 

Aký typ chladničky?
Ak ste doteraz  mali chladničku, ktorú ste kupovali pred desiatimi rokmi, môžete byť prekvapení, čo všetko trh ponúka. Základným rozdielom je už len to, že kým pred pár rokmi prevažovali v domácnostiach samostatné chladničky a samostatné mrazničky, dnes je tomu naopak. Doba priniesla tzv kombinované chladničky, čo laicky povedané znamená dva v jednom. Medzi ne  patrí aj Elektrolux ERB 18002W. Práve tento model je umiestnený  v prvej päťke najprezeranejších chladničiek  na  portáli na porovnanie cien a kvality, Pricemania.sk. Vnútorné usporiadanie Elektrolux ERB 18002W je prehľadné a praktické. Zložené z troch poličiek,  jedného boxu na zeleninu, samostatného odkladacieho priestoru na fľaše, vajcia, a iné drobnosti na dverách. Mraznička pozostáva z dvoch poličiek. Kým Elektrolux ERB 18002W je v bielom prevedení, povrch kombinovanej chladničky Samsung RL34HGPS je tvorený  nerezom.  okrem elegantného vzhľadu sa pýši technológiou, ktorá pomáha skladovať potraviny tak, aby bola uchovaná ich čerstvosť a chuť. Okrem toho, Samsung RL34HGPS patrí medzi chladničky, ktoré sú vybavené funkciou No frost zabezpečujúcou nenamŕzanie, a funkciou Multi Flow, ktorá zabezpečuje rovnakú teplotu v celej chladničke. V dobe, kedy ste mimo domova, jednoducho prepnete túto kombinovanú chladničku do „prázdninového režimu“, ktorý zabezpečí vypnutie chladničky, no mrazničku nechá zapnutú. tým ušetríte nemálo energie.  

Čítané: 865 x