Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Reality Bratislava - ponuka január 2012

Datum: 31.12.2011

Predmetom predaja je bytový dom postavený v r. 1894 umiestnený v blízkosti centra mesta, napriek tomu na pokojnom mieste. Dom prešiel zásadnou rekonštrukciou v r. 1983. Reality Bratislava Má jedno podzemné podlažie (pivničné priestory)...

 ďalej 3 nadzemné podlažia a pôdu vhodnú pre vstavanie napr ateliéru. Dom v súčasnej dobe obsahuje celkom 5 bytov o veľkosti 2 +1 s výmerou od 56 do 61 m², ďalej 2 byty o veľkosti 1 + kk s výmerou 34 a 36 m² a nebytový priestor, v ktorom je už dlhodobo fungujúci prevádzku krčmy a ktorého výmera je 80 m² + 33 m² využívaná plocha dvore k vonkajšiemu sedenie. Inzercia nehnuteľností : Celý dom je prenajatý so zaujímavým výnosom. Dom je napojený na verejné inžinierske siete. Vykurovanie všetkých priestorov je zabezpečené plynovými kachľami WAW. 

V pivnici domu je privedený a ukončený horúcovody, na ktorý je možné dom napojiť. Reality Bratislava : Celkový stav nehnuteľnosti je dobrý s priebežnou údržbou. Nebytový priestor, spoločné priestory aj jednotlivé byty sú udržiavané v kvalitnom stave, s inovatívnymi prvkami osemdesiatych rokov (napr. umakartové jadrá), bez nutnosti okamžitej investície. Ponúka sa tu možnosť rozšírenia súčasnej úžitkovej plochy domu 448 m² o priestor pôdy, ideálne pre vstavanie "obytných" ateliérov a priestor pivnice, ktorého charakter ponúka zriadenie nebytových priestorov pre rôznu činnosť. Poloha nehnuteľnosti je ideálna vzhľadom na blízkosť centra, MHD a ostatné občianskej vybavenosti.

Čítané: 927 x