Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Osvetlenie inak – Poznáte svetelné stropy?

Datum: 11.01.2012

Svetelné stropy predstavujú nové možnosti realizácie interiérového osvetlenia. Prichádzajú s možnosťou osvetlenia plôch rôznych tvarov upevnených v strope. Táto moderná alternatíva ku klasickému osvetleniu má vlastný jedinečný systém konštrukcie, ktorý sa dá nainštalovať aj do už zariadených priestorov. Navštívte www.svetelnestropy.sk a presvedčte sa ako sa môže váš interiér odlíšiť.

Pri výrobe týchto svetelných stropoch sa využívajú výkonné LED pásy. Svetlo z týchto LED pásov je rozptyľované rovnomerne po celej ploche tvaru, vďaka špeciálnemu translucetnému materiálu. Osvetlenie poskytuje biele svetlo, neoslňuje, neunavuje oči, má okamžitý nábeh a nebliká. LED osvetlenie spotrebuje 8x menej energie ako klasické žiarovky. Šetria elektrickú energiu, majú životnosť 50 000 hodín a poskytujú bezúdržbovú prevádzku viac ako 20 rokov.

SvetelneStropy.sk ponúkajú na výber kruhové, štvorcové, obdĺžnikové a atypické svetelné pohľady. Výkonné LED pásy montované v týchto stropoch zabezpečujú nízku spotrebu elektrickej energie. Ponúkajú možnosti intenzity svetla a miešania farieb.

Intenzita svetla sa pri LED svetelných stropov dá nastaviť podľa momentálnej potreby. Pri zrakovo náročnej činnosti je možné zvýšiť úroveň osvetlenia, naopak, pri relaxovaní sa intenzita svetla môže znížiť, čím sa šetrí elektrická energia.

Vďaka širokému spektru bielej farby svetla, v ktorých sú vyrábané LED svetelné zdroje, máme možnosť vybrať akýkoľvek odtieň bielej farby podľa vlastnej potreby alebo nálady osvetľovaného priestoru. Navyše, použitím inteligentného stmievača a špeciálneho zapojenia LED svetelných zdrojov je možné okamžité namiešanie akejkoľvek teploty bielej farby svetla .

Kombináciou RGB farieb v priestore vieme vytvoriť ľubovoľnú farbu svetla v strope, a to s vynikajúcou intenzitou a sýtosťou farby. Veľkou výhodou farebných RGB LED svetelných zdrojov je, že počas celej doby životnosti je sýtosť farby rovnaká.

Použitím inteligentného riadiaceho modulu a použitím RGB LED svetelných zdrojov je možné intuitívne a ľubovolne meniť farbu svetla na difúzore svetelného stropu a tým pádom zatraktívniť osvetľovaný priestor.

Pozrite si galériu realizovaných svetelných pohľadov v interiéroch na našej stránke www.svetelnestropy.sk

Výhody svetelných stropov:

  • Jedinečný systém konštrukcie - Pevná a kvalitná forma svietidiel.
  • Vhodné aj do zariadených interiérov - Svetidlá aj stropy vám vieme ľahko prispôsobiť.
  • Čistá inštalácia - Nemusíte sa obávať prašných a nečistých montáži.
  • Rôzne uchytenia - Rôzne upevnenia a umiestnenia na strope
  • Atraktívne a moderné - Vaše svetlá sú originálne a nápadité
  • Slovenský dizajn a výroba - Vyrobené na mieru so zárukou kvality.
  • Rôzne tvary a veľkosti - Vyberte si kruhové, štvorcové alebo atypické tvary
  • Rôzne farby a teploty svetla - Akékoľvek odtiene a miešanie teploty bielej farby.
Čítané: 720 x