Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Pustite farby do okien

Datum: 01.07.2010

Plastové okno nemusí byť vždy len biele, teraz si každý môže vybrať farbu okenného profilu podľa svojich predstáv. Spoločnosť Deceuninck je dodávateľom kvalitného základu plastových okien a dverí. Teraz ponúka širokú paletu farieb a zaujímavých dekorov. Každý si tak môže vybrať farbu, ktorá sa mu najviac páči, a ktorá najlepšie zapadá do konceptu celého bytu či domu.

Okenné profily spoločnosti Deceuninck vynikajú vysokou kvalitou, funkčnosťou, dlhou životnosťou a jednoduchou údržbou. Pre náročných zákazníkov, rovnako ako pre milovníkov klasiky, sú profily k dispozícii v zaujímavých farbách a drevodekoroch, a to ako pri systéme Okenných profilov Zendow, tak pri systéme Inoutic.

Zendow

Okenné profily Zendow vynikajú predovšetkým dobrými tepelno-izolačnými vlastnosťami, založenými na kvalitnom päťkomorovom systéme. Profily Zendow majú stavebnú hĺbku 70 mm a vďaka svojmu elegantnému dizajnu sú vhodné pre všetky typy stavieb a rekonštrukcií. Okná Zendow majú hladký povrch, ktorý zaručuje jednoduchú údržbu a čistenie. Na želanie zákazníkov je možné profily nechať potiahnuť farebnou fóliou, ktorá profilu dodá úplne nový vzhľad. Fólie sú k dispozícii v šestnástich farebných variantoch vrátane fólií dokonale imitujúcich drevené okenné profily. Pokiaľ zákazníkom viac vyhovujú profily s matným a hodvábnym vzhľadom, je možné na profily nechať naniesť krycí nástrek Decoroc, ktorý vytvára jemne zrnitú štruktúru a zvyšuje ich odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Zákazníci si môžu vybrať z devätnástich odtieňov a dodať tak svojim oknám netradičný vzhľad.

Inoutic Prestige

Inoutic Prestige je šesťkomorový profilový systém, ktorý dosahuje optimálne tepelno-izolačné vlastnosti a napriek tomu ponúka optimálnu konštrukčnú hĺbku 76 mm. Profily modelového radu Inoutic Prestige sú k dispozícii v jedenástich farebných vyhotoveniach vrátane obľúbeného drevodekoru. Pre najnáročnejších zákazníkov je pripravená exkluzívna povrchová úprava Titanium Plus, ponúkaná v troch odtieňoch, ktorá profilu dodáva charakteristický kovový vzhľad. Zákazníci ju ocenia predovšetkým pri výstavbe budov, pri ktorých je vhodné zachovať technický vzhľad hliníkového okna, a pritom môžu využiť vlastnosti, ktoré ponúkajú plastové okná. Viac informácií nájdete na www.okno-centrum.sk.

Čítané: 596 x