Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Svietidlá EGLO

Datum: 23.07.2010

p>V roku 1969 založil pán Ludwig Obwieser úspešnú firmu Eglo Leuchten. Prvým dôležitým míľnikom v histórii tejto spoločnosti bolo v roku 1976 založenie prvých výrobných priestorov v Tirolsku (Rakúsko).

V roku 1969 založil pán Ludwig Obwieser úspešnú firmu Eglo Leuchten. Prvým dôležitým míľnikom v histórii tejto spoločnosti bolo v roku 1976 založenie prvých výrobných priestorov v Tirolsku (Rakúsko). Od polovice 80. rokov sa Eglo definitívne stabilizovalo ako jeden z popredných výrobcov svietidiel na európskom trhu. Ďalšou prioritou firmy sa stala expanzia na nové trhy, a tak bola roku 1986 otvorená prvá predajňa tejto spoločnosti v Nemecku. Neustály rozvoj a expanzia na nové trhy znamenal otvorenie viac ako sedemdesiatich pobočiek, v päťdesiatich krajinách na piatich svetadieloch.

Firma Eglo sa špecializuje na dekoratívne interiérové svietidlá pre dom, byt, kultúrne priestory, reštaurácie či iné prevádzkarne. Ďalším zameraním sú vonkajšie svietidlá vhodné do záhrad rodinných domov, ale i k nasvieteniu väčších plôch, ako sú parky či areály firiem. Svietidlá Eglo sú natoľko obľúbená hlavne svojím neobvyklým dizajnom a skvelým pomerom kvality a ceny. Sú určené zákazníkom, ktorí dokážu oceniť špičkovú kvalitu za prijateľnú cenu.

Hlavnou cieľovou skupinou sú predajní partneri, ako napríklad obchody pre stavebníkov, domy nábytku, špecializované obchody s osvetlením a obchodné reťazce. Paleta výrobkov zahŕňa viac ako 2500 druhov výrobkov - kompletný sortiment bytového osvetlenia od módnych vysokonapäťových halogénov cez florentskej lampy a nástenné a stropné svietidlá až po stolné, stojacie svietidlá a vonkajšie osvetlenie. Stratégiou firmy Eglo je maximálne vychádzať v ústrety svojim zákazníkom, a to tým, že je ponuka spoločnosti každoročne obnovovaná. Podiel úplne nových výrobkov robí dvadsať percent ponúkaného sortimentu v každom kalendárnom roku. Spoločnosti Eglo vytvára v odbore osvetlenie úplne nové smery a trendy a je vždy o krok vpred pred konkurenciou.

Medzi predajcov svietidiel Eglo na slovenskom trhu patrí spoločnosť Feim. Firma vznikla v roku 1992 a tvorili ju iba 3 zamestnanci. Od roku 1996 sídli vo vlastných priestoroch v Malackách. Od roku 2006 začali s predajom svietidiel v nových obchodných priestoroch s rozlohou 200 m2. Snaží sa prezentovať maximum svietidiel osvedčených značiek, medzi ktoré patria aj svietidlá Eglo. Tieto výrobky pre zákazníkov vybrali pre ich výhodný pomer kvality, dizajnu a pomeru kvalita / cena. V súčasnosti sa o potreby zákazníkov stará už 15 zamestnancov.

Čítané: 699 x