Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Hypocentrum finančné služby: Hypotéka a poistenie pod jednou strechou

Datum: 13.03.2013

Značka Hypocentrum je na trhu etablovaná už od roku 2004 a je spojená so začiatkom fungovania prvého hypotekárneho makléra na Slovensku. Od roku 2011 rozšírila svoje portfólio o poskytovanie privátnych finančných služieb.

Potrebujete hypotéku? Navštívte Hypocentrum finančné služby a nemusíte obehávať banky. Najlepšia hypotéka je v tomto prípade zaručená. Či už plánujete financovať nové bývanie, získať výhodnejší úver na bývanie namiesto existujúceho alebo nahradiť viacero úverov jednou hypotékou, v Hypocentre nájdete riešenie, a navyše zdarma.

Okrem kompletnej ponuky hypotekárneho trhu u nás nájdete aj služby poisťovacieho makléra, ktorý zabezpečí všetky druhy poistenia, aké len súkromná osoba alebo podnikateľ (teda fyzická aj právnická osoba) môže potrebovať: životné poistenie, poistenie úveru, poistenie majetku, poistenie motorových vozidiel (povinné zmluvné poistenie, PZP), cestovné poistenie, či poistenie zodpovednosti pri výkone povolania. Právnickým osobám vyriešime komplexné poistenie majetku, poistenie zodpovednosti a ďalšie poistenia.

Ak chcete získať najlacnejšie poistenie a neviete ako na to, Hypocentrum finančné služby je pre vás. Dobrá poistka vám ušetrí mnoho starostí pri poistnej udalosti.

Počas  existencie Hypocentra poskytli jeho kvalifikovaní poradcovia konzultácie pre viac ako 10-tisíc klientov. Sami sa môžete presvedčiť, že naši zákazníci patria do kategórie „spokojní“. 

Čítané: 726 x