Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Chcete si skrášliť dom?

Datum: 24.06.2013

Občas potrebuje obnovu nielen náš šatníka, ale aj naša obývačka či predsieň. V predajniach nábytku nájdete široké spektrum rôznych štýlov, a to pekne naaranžovaných. Je to predajná taktika, aby sa nábytok dobre predával. Len málo z nás si vie daný kus nábytku predstaviť vo vlastnej obývačke, a tak nám týmto predajcovia vychádzajú v ústrety. Problém je však pre väčšinu z nás najmä cena. Nový nábytok nie je veľmi lacný, a tak ho nekupujeme každú sezónu, ale až keď je ten náš značne zničený.

 

Nábytok však pri správnej starostlivosti často vydrží aj roky. Preto by sme ten nový mali vyberať s prihliadnutím na kvalitu. Ak ten Váš ešte nie je súci na vyhodenie, ale predsa by ste chceli nejakým spôsobom oživiť svoj interiér, vsaďte na štýlové doplnky, ich široký výber nájdete na tomto odkaze. Tie nestoja veľa a aj vďaka pár eurám bude Váš domov pôsobiť moderne a útulne. Takto môžete každej izbe vdýchnuť nový život.

Svoj domov často porovnávame aj s fotkami v katalógoch a tajne si želáme, aby aj ten náš vyzerala si takto. Možné to je, ale stálo by Vás to veľa peňazí, a tak sa zamerajte skôr na detaily. Aj fotky sú často doplnené o kyticu kvetov, či fotografie, možno toto chýba práve Vášmu domovu, aby bol ešte útulnejší.

Pri zariaďovaní myslíme predovšetkým na obytné izby či kuchyňu. Predsieň zostáva veľmi často nepovšimnutá. Pritom je to to prvé čo si všimne návšteva, ale aj Vy pri návrate z práce. Vkusný vešiak na oblečenie je nielen praktický a atypická skrinka na kľúče schová všetok neporiadok.

Čítané: 826 x