Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Túžite po krbe, ale nemáte ho kde vybudovať alebo sa Vám zdá neefektívny? Máme pre Vás riešenie – kozubovú piecku

Datum: 31.01.2010

Aj Vy milujete pohľad do plápolajúceho ohňa? Chceli by ste mať doma krb, ale nemáte ho kde vybudovať? Kozubová piecka je pre Vás tým pravým riešením. Pri ich výrobe je dôraz kladený na funkčnosť ale aj na dizajn - vybrať si môžete z mnohých klasických ale aj moderných štýlov. A tak kozubová piecka môže byť tým pravým doplnkom Vášho bývania, ktorý prinesie teplo a pohodu do Vášho domova.

Prečo kozubové piecky?

Kozubové piecky môžu byť zaujímavým riešením nielen v otázke úspory energie a paliva, ale aj tam kde je vybudovanie klasického krbu nemožné alebo neefektívne. Preto aj vedľa funkčnosti stúpa nárok na dizajn jednotlivých výrobkov. Krbové kachle spoločnosti Romotop spájajú všetky tieto požiadavky a ponúkajú celý rad technických i vizuálnych prvkov, ktorými vynikajú.

Kozubové piecky Romotop sú zastúpené ako v klasických, tak aj moderných štýloch. Jednotlivé obkladové materiály, najmä keramika, umožňujú zvoliť rôzne farebné prevedenie. Aj vďaka tomu je možné vybrať presne model hodiaci sa do celkového štýlu interiéru. Kozubové piecky sa tak stanú veľmi rýchlo jeho súčasťou a pomáhajú dotvárať celkovú pohodovú atmosféru.

Použité materiály majú samozrejme aj veľmi dobré funkčné vlastnosti. Dôležitá je najmä akumulácia tepla a jeho vydávanie aj dlho po vyhasnutí kachieľ. To vedľa technológie efektívneho spaľovania prináša výraznú úsporu paliva pri zachovaní tepla v miestnosti. Vďaka kvalitnému spaľovaniu tiež uniká do ovzdušia minimálne množstvo spalín, čo má pozitívny vplyv na životné prostredie.

Variabilita jednotlivých typov krbových kachlí Romotop je skutočne veľká. V ponuke sú tak jednoduché modely, i krbové kachle najvyššej triedy ku ktorým možno napríklad pripojiť aj tepelný výmenník a ohrievať tak teplú vodu či vykurovať ďalšie miestnosti. Zaujímavé sú tiež modely s možnosťou natáčania do priestoru, kedy pohľad na horiaci oheň bude v miestnosti vždy tam, kde ho chcete.

Kozubové piecky Romotop predovšetkým dobre slúžia a sú nenáročné na obsluhu. K tomu prispieva aj celá rada ďalších prvkov ako jednoduchý regulátor prívodu spaľovacieho vzduchu, prívod sekundárneho vzduchu čistiaceho dvierka kachlí od nečistôt, uzatvárateľný drevník pre zásobu dreva alebo drevených brikiet, viacbodový systém zatvárania dvierok pre kvalitné utesnenie, jednoduchá inštalácia a veľmi dobre udržiavateľný povrch.

Čítané: 1205 x