Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Ešte to stíhate: Trendy v markízach pre leto 2014

Datum: 27.07.2014

Oslňte návštevy aj susedov elegantnými a modernými markízami. Leto už je tu, a preto je najvyšší čas vybrať si správnu markízu, ktorá vám zabezpečí nielen tieň, ale aj obdiv vašich návštev. A pretože už nie je veľa času na zdĺhavé preberanie sa desiatkami rôznych markíz, prinášame vám tipy na 3 najväčšie hity tohtoročnej sezóny!

Tým najväčším je terasová výsuvná markíza Trendline s kazetou, ktorú predáva firma K-system. Kazetová markíza s dizajnom talianskeho návrhára sa hodí ku všetkým moderným stavbám. Získate v nej nielen subtilný a moderný dizajn, ale napríklad si k nej môžete doobjednať integrované bodové LED osvetlenie, ktoré vaše návštevy ohromí.

Navyše sa môžete spoľahnúť na vynikajúcu životnosť, čo naznačuje už nadštandardná záruka 5 rokov. Markíza má navyše európske certifikáty kvality TÜV a CE a výsuvné ramená sú testované na viac ako 70 000 cyklov vysunutia a zasunutia ramien.

Technické údaje:

Maximálna šírka samostatnej markízy

7 000 mm

Maximálna šírka spojených markíz

12 000 mm

Maximálny výsuv

3 500 mm

 

Luxus, ktorý sa zmestí kdekoľvek

K najobľúbenejším markízam patrí tiež inovatívna  kazetová markíza Trendline Sunbox. Vďaka modernému plochému dizajnu výborne dopĺňa všetky luxusné súkromné, komerčné a firemné  stavby. Náročnejších klientov poteší dizajnom a minimalistickými rozmermi – po zatvorení meria maximálna vzdialenosť od fasády iba 154 mm a výška kazety je 212 mm.

Technické údaje:

Minimálna šírka

2 400 mm

Maximálna šírka

6 000 mm

Maximálny výsuv

3 500 mm

 

Novinka so správnym ťahom

Množstvo priaznivcov si taktiež našla pergolová markíza X-light. Napriek tomu, že ide o tohtoročnú novinku, už teraz je 3. najpredávanejšou markízou. Je výborná k zatieneniu veľkých obdĺžnikových plôch, preto sa hodí najmä k zatieneniu zimných záhrad, sklenených striech alebo pergol. Vďaka vstavanému protiťahu je navyše látka napnutá v každej pozícii markízy.

Technické údaje:

Maximálna šírka

5 000 mm

Maximálny výsuv

4 000 mm

 

Ak ste si vybrali, s objednávkou markízy dlho neváhajte. Jej výroba je náročná a dodávka tak môže trvať aj mesiac. A keď si objednáte konštrukciu markízy vo farbe RAL na mieru, môže sa dodacia doba predĺžiť až na 6 týždňov. A preto tu na 100 % platí čím skôr, tým lepšie!

FOTO: kvalitnetienenie.sk

Čítané: 4423 x