Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

RIBANA trade – obchod, ktorý nesklame

Datum: 03.12.2014

Ste majiteľom malého vidieckeho domčeka a plánujete kúpu kvalitných okien? Chcete vymeniť v panelákovom byte staré okná za nové, pretože už neznesiete to neustále rosenie a prefukovanie? Viete, ktoré sú najvhodnejšie a máte jasno i v tom, na čo si treba dávať pozor? A čo doplnky ako žalúzie, parapety a protihmyzová technika? Naša spoločnosť RIBANA trade určite nie je na trhu jediná, ktorá Vám v tejto súvislosti príde vhod, no pokiaľ hľadáte spoľahlivosť, tradíciu, kvalitu alebo iba plastové okná Bratislava, potom môžeme byť tou správnou voľbou. Na trhu sme už šestnásť rokov a naši klienti u nás nájdu okná, markízy i zimné záhrady. Neustále sledujeme moderné trendy, ktoré prenášame do našej ponuky, no zaujímajú nás tiež potreby bežných občanov a stavebníkov. 

Profesionálne informácie a 100% spoľahlivosť

Naši klienti u nás obdivujú aj skutočnosť, že im vieme poskytnúť profesionálne rady, ktoré by im možno naša konkurencia nepodala. Nie je totiž jedno, kam chcete okno umiestiť. Bude to prízemie alebo piate poschodie? Žijete v meste alebo na dedine? Plastové okná sú síce najlacnejšie na trhu, ľahké na údržbu a majú dlhú životnosť, no Vy možno hľadáte niečo luxusnejšie. Spolupracujeme iba s overenými dodávateľmi, a preto sú všetky naše produkty absolútne spoľahlivé. S hrdosťou môžeme tvrdiť, že s nami sa Vám podarí vybrať najvhodnejšie riešenie, či už to budú príťažlivé hliníkové okná, tradičné plastové okná alebo praktické doplnky. Roky praxe nám priniesli veľa cenných skúsenosti a naučili nás byť úprimnými k svojím klientom. Určite by sme Vás totiž nechceli zavádzať klamlivými informáciami a polopravdami, pretože toto sa jednoducho nerobí. Aj keď Vám budú niektorí predajcovia tvrdiť, že do okien sa najlepšie hodí dvojsklo, my trváme na trojskle. Svoje presvedčenie si vieme obhájiť a vysvetlíme Vám, čo to pre Vás znamená.

Tradícia, ktorá garantuje istotu

Veríme, že pri hľadaní zodpovedného partnera narazíte aj na nás a dlhoročná tradícia Vás presvedčí o našej serióznosti i odbornej praxi. Za sebou máme mnoho spokojných klientov, a teda stovky úspešne ukončených objednávok. Dnes je náš sortiment skutočne široký, hoci sme sa spočiatku orientovali len na plastové okná. Cena je adekvátna kvalite, preto sa nemusíte obávať nevyváženosti a prehnaného nadnesenia. Univerzálne a optimálne riešenia, ktoré Vám naša spoločnosť predkladá, sú otvorené individuálnym potrebám. Stačí sa s nami skontaktovať a pripravíme Vám komplexnú ponuku na mieru. Flexibilnosť a odbornosť sú takisto plusmi, vďaka ktorým si držíme popredné miesto na trhu. Zákazníci sa na nás ale obracajú aj z toho dôvodu, že sa orientujeme na ekológiu a ponúkame nadštandardný servis. Za odborné poradenstvo si neúčtujeme nič, preto sa pokojne pýtajte. Veríme, že sa nám podarí nájsť odpovede na všetky otázky, ktoré súvisia s predmetom našej činnosti a nájdeme pre Vás tú najlepšiu alternatívu.

Foto: ribanatrade.sk

Čítané: 3603 x