Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Hit sezóny – záhradné a detské drevené domčeky!

Datum: 17.04.2015

Áno, je to skutočne tak! Priestranné a praktické záhradné domčeky vyrobené z kvalitného tatranského profilu sa tešia veľkej obľube. Sú mimoriadne odolné voči poveternostným podmienkam, ale i drevokazným škodcom. Vôňa dreva a výborná atmosféra, toto je lákadlo, ktoré sa nedá odmietnuť. 

Chatku si môžete dať vytvoriť podľa vlastných predstáv a vďaka nej si rozšírite pobytové možnosti počas letnej sezóny. Môžete sa vybrať s deťmi do prírody, lesa, k vode, jednoducho tam, kde sa rozhodnete svoj domček umiestniť. Dnes už sa nám podobné stavbičky nespájajú iba s kôlňami na náradie, pretože predstavujú dôstojnú ochranu i počas dlhodobého pobytu. Vďaka špeciálnym úpravám, ktoré sa prevádzajú moderným zariadením, dokáže naša spoločnosť zabezpečiť absolútnu spokojnosť klienta a maximálnu kvalitu výsledného produktu. Zákazníci nám prejavujú svoju dôveru už niekoľko rokov a my robíme všetko preto, aby sme im ich dôveru oplatili v profesionalite našich služieb. V prípade záujmu nás nájdete tiež na webe kvalitny-tatranskyprofil.sk. Spojte sa s nami a dajte nám vedieť o svojich predstavách.

 

Nakreslite si svoj domček snov

Možno už roky snívate o vlastnom rodinnom dome s veľkou záhradou a máte ho v hlave vykreslený do tých najmenších detailov. Realita Vám však berie všetky nádeje na jeho realizáciu, pretože sa tlačíte v malom byte a Váš príjem nie je vôbec nadštandardný. Aj keď si netrúfate na veľký krok, urobte aspoň malý krôčik. Načrtnite si svoj záhradný domček a my Vám ho vyrobíme. Stačí, aby ste vedeli, kam ho chcete umiestniť a aké má spĺňať kritéria. Plánujete ho využívať iba na nedeľné popoludnia, alebo tu chcete stráviť aj niekoľko dní? A čo takto záhradný domček pre deti? Takto sa stanú prázdniny u babičky oveľa zaujímavejšie, pretože deti určite nadchne predstava mať domček iba pre seba. Už toto leto môžu Vaše ratolesti zažiť úplne nové dobrodružstvo. Čo vy na to? Ak Vás dosiaľ neoslovil žiaden typizovaný model, pokojne si vysnívajte vlastný. S nami je to nesmierne jednoduché. Sme pripravení vyrobiť Vám domček v rozmeroch od 4m2 do 45m2. Celé je to vo Vašej réžií. Dovoľte tiež deťom vyjadriť svoju predstavu. Kresby nám pošlite mailom a my Vás budeme kontaktovať, aby sme dohodli všetko potrebné.

Záhradný domček – garancia pohodového leta

Páčila by sa Vám predstava ničím nerušeného leta mimo bežného ruchu? Snívate o tom, že Vás aspoň chvíľočku nebudú otravovať žiadne mobily a nebudete si musieť kontrolovať mailovú schránku? Naučte sa relaxovať, vypnite a vezmite celú rodinu do súkromného raja. Deti nepotrebujú luxus, aby boli šťastné. Potrebujú najmä svojich rodičov a priestor, kde sa môžu vyblázniť. Naše detské drevené domčeky predkladajú veľa možností, ako si užiť letné prázdniny naplno. Vyberte sa na niekoľkodňový výlet mimo mesta. Vrcholový model záhradného domčeka dokáže vytvoriť plnohodnotné podmienky pre život. Uchýliť sa tu môžete dokonca aj v zime. Podľa konkrétnych požiadaviek vieme totiž vytvoriť typ, ktorý dokáže odolávať i extrémnemu vyčíňaniu počasia. Odkvapový systém, zateplenie a vybavenie interiéru garantujú vysoký komfort. Náš flexibilný a dynamický tím pracuje expresne, takže sa môžete z vysnívanej stavbičky tešiť veľmi skoro. Aby Vaša ekonomická a ekologická záhradná chatka vydržala čo najdlhšie, upozorníme Vás tiež na to, ako sa o ňu starať. Pokiaľ naše dobre mienené rady dodržíte, domček vydrží dlhé roky. Dávame zelenú Vaším návrhom, preto nás neváhajte osloviť ani s tým najbláznivejšími nápadmi. Tešíme sa na Vaše objednávky.

Foto: kvalitny-tatranskyprofil.sk

 

Čítané: 4931 x