Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

PREMENA: Z detskej izby na študentskú izbu

Datum: 10.05.2015

Vybrať akýkoľvek nábytok je pomerne ťažké a časovo náročné. Je ťažké, aby nábytok vyhovoval všetkým členom domácnosti, bol farebne zladený s ostatným vybavením bytu, bol kvalitný a zároveň spĺňal požiadavky obyvateľov domu. Avšak ešte ťažšie je zariaďovanie detskej izby. Spočiatku sa to môže zdať ako neriešiteľný problém, hoci obavy nie sú na mieste. Nábytkárske firmy v súčasnosti ponúkajú pestrú škálu detského nábytku. Každá etapa detského života má iné požiadavky. Je teda zrejmé, že osemročné dieťa bude mať iné potreby na vybavenie izby ako pätnásťročný teenager.

Keď vám vaša ratolesť rástla a teraz chodí do vyššieho ročníka základnej školy či na strednú školu, jeho izba bude vyzerať úplne inak ako pred piatimi rokmi. V nasledujúcich riadkoch sa podrobnejšie pozrieme na študentské izby, v ktorých sa boxy s hračkami vymenia za priestorný písací stôl.

Študentská izba Oskar

Na tuzemskom trhu pôsobí pestrá škála spoločností špecializujúca sa na distribúciu nábytku. Veľké obľúbenosti sa teší študentská izba Oskar, ktorá spája moderný nábytok s vysokú kvalitou použitého materiálu. Študentskú izbu Oskar dodáva na slovenský trh francúzsky dodávateľ, ktorý dbá na precízne spracovanie výrobkov.

Keď nechcete kupovať jednotlivé diely zvlášť, je študentská izba Oskar ideálnym riešením. Tento program je úplne variabilný, a preto môžete poskladať izbu podľa predstáv teenagera. Táto izba sa hodí teda ako pre dievčatá, tak aj pre chlapcov. Farebné kombinácie je možné prispôsobiť vašim potrebám. Nábytok je vyrobený z lamina v kombinácii odtieni dub oceanic / sivý.

Detská izba Oskar vyhovuje svojou praktickosťou a dostatkom úložného priestoru. Interiér by mala zdobiť posteľ, regál, komoda, počítačový stôl, poschodová posteľ a ďalšie prvky, ktoré je možné zakúpiť.

Čítané: 5145 x