Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Váš dom volá po rekonštrukcii

Datum: 03.06.2015

,,Len prednedávnom sme postavili dom a už treba znova opravovať.“

Poznáte túto frázu? Aj vám treba neustále čosi opravovať? Raz sa pokazí práčka, inokedy umývačka riadu, inokedy prestane voda tiecť. Stále niečo. Či už žijete na dome alebo v byte, stále bude treba niečo opravovať a dokupovať. Veď nič nevydrží večne! Práve preto sa zas a znova chystáte vrhnúť do rekonštrukcie. Aj my. Poradíme vám s čím začať.

Bum bác plesk 

Nemusím vám asi bližšie približovať, ale určite poznáte búchanie dverami. Ak máte deti musí vám to byť viac než známe. Dieťa si ani neuvedomuje, ale neustálym búchaním dvier sa dvere ničia a môže sa stať, že začnú vŕzgať, poprípade sa čoraz ťažšie zatvárajú. Ak sa to bude neustále opakovať postupom času dvere ani nezatvoríte a bude treba kupovať nové. Existuje množstvo predajní, kde nájdete dvere do domácnosti, ale nie vždy sú všetky kvalitné a prispôsobivé do vášho obydlia. Či už chcete nahradiť klasické dvere zasúvacími dverami, aby sa dieťa ľahšie dostalo do ďalších miestností, alebo si ponecháte drevené alebo kovové dvere, je na vás.samozrejme dôležitú rolu zohráva  aj dizajn vášho obydlia. Musia mať šmrnc. Treba pozorne vyberať, určite si vyberiete tie správne, veď dvere nie sú jednodňová záležitosť. Nemeníte ich každý deň. Ale keď nevyhovujú zárubne, to je už väčší problém. Aj na ten sa pozrieme.

Krivé steny a zárubne 

Pri stavaní obydlia ste si pravdepodobne nevybrali správneho majstra, keď vaše steny sú krivé a nesedia zárubne a tým pádom ani dvere. Žiadny majster! Teraz máte možnosť si svoje zárubne nasadiť aj sám, aj keď priam nemusíte mať výučný list. K dispozícii v obchodoch nájdete aj také zárubne, ktoré dokážu nahradiť aj klasické kovové zárubne, ktoré sú ťažké a na ich montáž treba viac odborných rúk. Takže ak sa podujmete na kompletnú rekonštrukciu dvier a zárubní, nezabudnite zakúpiť aj zárubne, ktorých nasadenie bude pre vás jednoduché, štýlové a najmä praktické. Bude to vyzerať efektívne a verte, že sa vám to zapáči. Len čo, keď na vás nepadá zárubňa, ale skriňa, ktorá praská vo švýkoch. Čo s ňou? 

Veľa vecí, kam s nimi? 

Skriňa vo vašej izbe už praská a vám je ľúto vyhodiť oblečenie do koša? Žiadny problém! Takúto redukciu nemusíte vôbec robiť. Stačí si len zakúpiť veľkú a najmä elegantnú skriňu, do ktorej zmestíte všetky vaše obľúbené veci bez toho, aby ste sa museli čo len niektorých vzdať. A viete čo je na tom dobré? Nemusíte sa obávať toho, že teraz musíte obmedzovať obchody s oblečením. Všetko sa zmestí.

Foto radnatt / freedigitalphotos.net

Čítané: 3086 x