Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Atraktívne betónové ploty v podaní firmy BEVES s.r.o.

Datum: 04.06.2015

Plánujete výstavbu nového plotu? Ste nároční a žiadate od oplotenia vysokú odolnosť, rýchlu a jednoduchú realizáciu, cenovú dostupnosť a atraktívny dizajn? Všetkými uvedenými vlastnosťami sa pýši betónový plot. Ak sa domnievate, že najhojnejšie využívaný stavebný materiál sa k realizácii plotov príliš nehodí, ste na omyle. Milo vás po estetickej aj kvalitatívnej stránke prekvapí betónový plot značky BEVES, ktorý bude dokonale korešpondovať so štýlom vášho domu.

Betónové ploty sa honosí jedinečnými vlastnosťami, ktoré budeme demonštrovať na betónových plotoch priameho výrobca - spoločnosti BEVES s.r.o., ktorá na slovenskom trhu pôsobí už niekoľko rokov. Táto firma pri produkcii betónových artiklov používa cement vysokej akosti. Celková kvalita je zvýšená ešte prímesou kvalitného kameniva. Betónové ploty sa pýši dlhou životnosťou, pričom výrobca poskytuje záruku 10 rokov, a sú odolné voči nepriazni počasia.

Rýchla a jednoduchá stavba

Nespornou výhodou betónového plotu je pomerne rýchla a úplne jednoduchá výstavba. U jednotlivých komponentov (dosky, stĺpiky a koncové stĺpiky) sa nemusia budovať základy a počas jedného dňa je možné nainštalovať až 30 metrov plotu. Výrobca betónových plotov ponúka montáž na kľúč. Keď mu si chcete betónový plot postaviť sami, hodí sa vám podrobný návod, ktorý nájdete na stránkach spoločnosti BEVES. Rovnako ako montáž, tak aj demontáž je ľahká, a preto sa táto variácia plota využíva k dočasnému oplotenie pozemku. Ak sa náhodou pokazí niektorý z prvkov, je možné ho nahradiť novým.

Keď sa vám páči betónový plot od špecializovanej spoločnosti BEVES s.r.o., môžete sa pozrieť na bohaté produktové portfólio, ktoré zahŕňa jednostranné aj obojstranné riešenie. Snúbi vysokú kvalitu ponúkaného sortimentu s príjemnou cenou.

Čítané: 5400 x