Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Nástenné klimatizácie značky Daikin

Datum: 19.06.2015

V súčasnej dobe predstavujú klimatizačné jednotky nenahraditeľnou súčasť moderných domov, komerčných priestorov a v neposlednom rade výrobných podnikov. Klimatizácie vnášajú do interiéru komfortné životné prostredie a zaisťujú predovšetkým ochladzovanie vzduchu, prípadne vykurovanie. Veľkej popularite sa na tuzemskom trhu teší nástenné klimatizácie japonskej značky Daikin. Tieto produkty snúbi príjemnú cenu, perfektné technické spracovanie a unikátny dizajn. Niektoré modely dokonca získali prestížne ocenenie za dizajn.

Klimatizácia Daikin Emura

Intuitívne ovládanie, inovatívne funkcie, jednoduchá inštalácia a nenáročná údržba - to sú hlavné rysy klimatizácie Daikin Emura. Tento model sľubuje maximálnu spoľahlivosť, dlhú životnosť a nízke prevádzkové náklady.

Klimatizačná jednotka vybavená mnohými funkciami je obľúbená v domácom i firemnom prostredí. Nachádza uplatnenie všade, kde je žiaduce maximálne pohodlie a istota bezproblémového chodu. Nástenná klimatizácia Daikin Emura disponuje 3D prietokom vzduchu, čím je vzduch oveľa čistejší. Nechýba rad ďalších významných funkcií, ako je komfortný režim, nočný režim a inteligentný režim.

Ostatné modely nástenné klimatizácie

Klimatizáciou Daikin Emura produktové portfólio tejto spoločnosti rozhodne nekončí. Bohatá ponuka zahŕňa aj klimatizačné jednotky Daikin Comfort či Daikin Professional. Veľmi obľúbená je tiež klimatizácia Ururu Sarara, ktorá poskytuje niekoľko nových funkcií - napríklad zvlhčovanie a odvlhčovanie vzduchu.

Klimatizačné jednotky od firmy Daikin so svojím dokonalým vzhľadom zdobia nejednu domácnosť a firmu. Zariadenia spríjemňujú životné prostredie a zvyšujú úroveň bývania. Ak chcete siahnuť po kvalite, odporúčame obrátiť sa na špecialistov menom Daikin, ktorí vám vyjde v ústrety vo všetkých ohľadoch.

Čítané: 3451 x