Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Realitné kancelárie, služby pod jednou strechou

Datum: 15.11.2010

Trh realít je dnes veľmi široký. Keď chcete dobre predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, je najlepšie zveriť svoju nehnuteľnosť do rúk profesionálnej firme. Ale ak chcete stráviť hodiny listovaním inzerátov na internete a v tlači, tak sa do toho pustite vlastnými silami. A čo právne náležitosti? Ste odborníkom na danú problematiku? Asi nie. Tak zbytočne neexperimentujte a navštívte realitnú kanceláriu! Tu ale nastáva ďalší problém. Aké „realitní kanceláře“ poskytujú tie najlepšie služby?

Ako poznám dobrú realitnú kanceláriu?

Skúsené realitné kancelárie poskytujú všetky služby tzv. pod jednou strechou. Nejde iba o spracovanie cenových ponúk, ale dôležité je aj právne poradenstvo, služby v oblasti dražieb a elektronických aukcií. Dobré realitné kancelárie Vám v prípade nákupu nehnuteľnosti vybavia aj výhodný hypotekárny úver. Tím realitných maklérov a ďalších odborníkov zaisťuje všetky úkony tak, aby maximálne ušetrili čas zákazníka. Jednanie realitnej spoločnosti nikdy nesmie poškodiť záujmy a práva klienta. Bez súhlasu klienta nesmie zverejniť žiadne dôverné informácie a to ani po ukončení spolupráce. Dobrá realitná spoločnosť neustále skvalitňuje svoje služby a je veľmi ústretová k požiadavkám klienta.

Aké služby môžem očakávať?

Na „realitní kanceláře“ sa klienti obracajú najmä s požiadavkom predaja alebo kúpou nehnuteľností. Realitné kancelárie v tomto prípade fungujú ako sprostredkovateľ jednania, vedú jednania a konzultácie. Realitné kancelárie pripravia všetky podklady, listiny a zmluvy. Zaistia všetky úkony potrebné na uzatvorenie obchodu. Súčasťou služieb je aj sprostredkovanie notárskych, advokátskych a bankových úkonov. Ďalšou veľmi významnou činnosťou, ktorou sa realitné kancelárie zaoberajú je vybavovanie prenájmov. Okrem prípravy a kompletovania všetkých dokumentov zaistíme aj prevody odberu elektrickej energie, plynu a prevod účastníkov telefónnej linky. Nový a veľmi efektívny spôsob predaja a nákupu nehnuteľností, ktorý realitné kancelárie ponúkajú, sú dražby. Tou najmodernejšou formou sú tzv. elektronické dražby a aukcie.

Čítané: 570 x