Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Montované domy od Mirano.sk

Datum: 10.11.2015

Dnes si predstavíme slovenskú firmu MIRANO, s.r.o., ktorá sa zaoberá výstavbou tzv. montovaných domov na kľúč. V podstate firma stavia klasické rodinné domy po celom Slovensku, ktoré sú unikátne spôsobom výstavy, no tiež aj špecifickými výhodami oproti murovaným domom. Aké sú teda montované domy od Mirano.sk?

Kvalitné a ekologické domy

V prvom rade kvalitné. Najmä vďaka obojstrannému oplášteniu stien OSB doskou, pri ktorej si zákazníci môžu sami vybrať izoláciu – striekanú alebo tvrdenú lisovanú vlnu. Tieto steny sú následne veľmi dobré tepelne a zvukovo izolované. Izolácia je úplne nezávadná, vyrábaná s ekologickými predpokladmi, odolná voči všetkým druhom plesní, hlodavcom, hmyzu a najmä voči požiaru.

OSB doska používaná pri stavbe montovaného domu Mirano je zdravotne nezávadná, no jej hlavným účelom je zabezpečiť stabilitu celej stavby. Pevnosť vášho nového domu je tak porovnateľné dokonca aj s murovaným domom. Mirano, s.r.o. navyše prispôsobuje svoje projekty prianiam a predstavám klientov. Vaše predstavy jednoducho naprojektuje tím odborníkov, ktorých snahou je predovšetkým vyhovieť každej požiadavke. A aj keby ste si niečo náhodou rozmysleli, tak počas výstavby je možné riešiť drobné zmeny. Samozrejmosťou je odborné poradenstvo, konzultácie a pravidelné stretnutia. Čo sa týka samotnej stavby, tak sú používané výhradne len certifikované materiály, ktoré zaručujú veľmi dlhú životnosť nehnuteľnosti (opäť minimálne rovnaká ako pri stavbe murovaného domu).

 

 

 

 

Dom do 3 mesiacov a záruka 15 rokov

Určite vás zaujíma aj to, aký priebeh má stavba domov na kľúč od Mirano.sk. V podstate projektant firmy vykoná obhliadku a spraví prvotný návrh. Ten sa bude následne upravovať podľa vašich predstáv a dostupného finančného rozpočtu. Potom je na rade kompletná projektová dokumentácia pre účely stavebného povolenia (cena je cca 1 450 eur). Po získaní stavebného povolenia sa okamžite začne s prácou na vašom dome snov. Dom na kľúč je v drvivej väčšine prípadov hotový do 3 mesiacov od podpisu zmluvy. A záruky? Tak tomu veriť nebudete. Na hrubú stavbu poskytuje firma Mirano, s.r.o. až 15 ročnú záruku a energetický certifikát úplne zadarmo.

Čítané: 3603 x