Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

S kvalitným matracom sa vyspíte konečne doružova!

Datum: 27.11.2015

Vybrať si správny matrac je väčšinou veľmi ťažká, ale nesmierne dôležitá úloha, keďže na trhu máme skutočne širokú ponuku tých najrôznejších matracov. Kedysi dávno si ľudia vôbec neuvedomovali dôležitosť zdravého životného štýlu, no dnes je doba už úplne iná. Kvalitným spôsobom života môžeme predísť najrôznejším zdravotným problémom a dokonca si i predĺžiť život. K zdravému životnému štýlu patrí teda i komfortný matrac, no tento fakt je už asi väčšine z vás dávno známy.

Doprajte si kvalitný spánok

Dĺžka spánku je síce veľmi dôležitá, no omnoho podstatnejšia je jeho kvalita. Je nevyhnutné, aby človek prešiel všetkými fázami spánku, a práve preto sa nedoporučuje užívanie liekov pred spaním, ktoré obvykle porušia prirodzený spánok. Vhodnejšie je použiť prírodné produkty, ktoré vám pomôžu s nespavosťou a napomáhajú k lepšiemu a rýchlejšiemu zaspávaniu. Kvalitu spánku však neovplyvníte len takými doplnkami, ktoré aj tak nemôžete užívať dlhodobo. Treba problém riešiť o čosi „hlbšie“ a zamerať sa na hlavnú príčinu vášho nekvalitného spánku či nespavosti.

Funkčný matrac by mal byť dostatočne tvarovaný a schopný prispôsobiť svoj tvar našej chrbtici. Mal by byť zároveň tuhý, aby počas spánku podoprel celé naše telo. Každý matrac odpovedá určitej hmotnosti, preto sa niektoré z nich vyrábajú pre konkrétnu váhovú kategóriu. Tie najkvalitnejšie sú vyrobené z prírodných materiálov, ktoré sú pochopiteľne určené aj pre alergikov. Tieto materiály spoločne vytvárajú určitý tvar, ktorý zabezpečuje kvalitný a zdravý spánok. Poťahy sú veľmi príjemné, čo počas ležania dokáže človeka príjemne upokojiť a zabezpečiť aj dostatočný komfort.

Niektoré matrace sú určené aj podľa toho, na akej strane väčšinou spíte. Pokiaľ uprednostňujete ležanie na boku, Ortopedický matrac taštičkový - F2 je pre vás najideálnejšou voľbou! Tento matrac je určený aj pre všetkých tých, ktorí majú sedavé zamestnanie, pre aktívnych športovcov alebo aj pre tých, ktorí majú problémy s potením. Univerzálny poťah je akousi „zlatou“ strednou cestou medzi tvrdosťou a mäkkosťou. Materiál je vyrobený z kokosu a latexu, čo zabezpečuje dokonalé pohodlie počas celého vášho spánku. Čo sa týka životnosti, určite oceníte 20 ročnú záruku na taštičkové jadro, a to sa už naozaj oplatí. Životnosť samotného produktu je však veľmi vysoká, čo je tiež jedným z dôvodov, prečo je tento matrac jedným z najobľúbenejších na trhu.

Ako by som mohol zlepšiť svoj spánok?

  • Siahnite po kvalitnom matraci, ktorý sa prispôsobí vášmu tvaru tela
  • Vankúš by mal byť pohodlný a dostatočne mäkký, aby sa vám ležalo príjemne a nebolela vás hlava
  • Pred spánkom si doprajte dlhý a teplý kúpeľ, ktorý vaše telo uvoľní a dodá vám potrebnú energiu
  • Jedzte zdravú a vyváženú stravu a denne vypite aspoň 2 litre čistej vody
  • Pred spánkom nemyslite nad problémami a starosťami, ktoré vás trápia
  • Choďte spať ešte pred polnocou
  • Spite aspoň 8 hodín, no nie dlhšie ako 10 hodín
  • Nejedzte minimálne 2 hodiny pred spaním

 

Spoločnosť VEGAS sa zaoberá predajom matracov, ktoré poskytujú ten najlepší ortopedický efekt (chrbtica je udržaná v prirodzenej polohe), vankúšov či rôznych doplnkov, ktoré vám zabezpečia kvalitný spánok počas celej noci. Pokiaľ hľadáte vhodnú posteľ či lamelové rošty, z ponuky, ktorú nájdete v eshope, si bez problémov vyberiete! Profesionálny prístup, bezproblémové jednanie, výhodné ceny a akcie, ocenenia či spokojnosť zákazníkov presvedčia aj vás, že ste sa rozhodli správne. Zariaďte si vašu vysnívanú spálňu prostredníctvom spoločnosti Vegas a uvidíte, že vaše fyzické i psychické zdravie sa omnoho zlepší. V prípade akýchkoľvek otázok či požiadaviek nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 (0)52 47 818 47.

 

Obrázky:

sk.dollarphotoclub.com/78742883

http://www.matrace-vegas.sk/vegas-ortopedicky-tastickovy-matrac-model-f2-21

Čítané: 5083 x