Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Sprostredkovateľom pri predaji nehnuteľnosti je realitná kancelária

Datum: 15.11.2010

Ak sa bežne nepohybujete na trhu nehnuteľností a nie ste odborníkom v tejto problematike, obráťte sa na „realitní kancelář“. Dobrá realitná spoločnosť poskytuje komplexné služby pri sprostredkovaní predaja, kúpe a prenájmu nehnuteľností vrátanie odborného právneho servisu. Realitná kancelária zastupuje klientov pri jednaní so stavebnými a finančnými orgánmi štátnej správy, prípadne ministerstvami a útvarmi územného rozvoja. Kancelária vybaví všetky formality pri jednaní s katastrálnymi úradmi a zariadi opravy v katastri nehnuteľností podľa želaní a potrieb klienta.

Zastupujeme klienta v dražbách

Vďaka naším bohatým skúsenostiam s dražbami garantujeme jednotlivé výhody dražieb pre klienta. Najvýznamnejšími výhodami sú predovšetkým transparentnosť a preukázateľne vyšší výnos oproti priamemu predaju. Významná je tiež úspora nákladov a času zadávateľa dražby, pretože všetky jednania a prehliadky sú v réžii dražobníka. Najmodernejším spôsobom dražieb objektov sú tzv. elektronické aukcie. Vďaka rýchlemu vzostupu informačných technológií je tento spôsob obchodovania s realitami na vzostupe. Naša realitná kancelária prevádzkuje tieto elektronické aukcie na vysoko zabezpečených serveroch. Celý priebeh aukcie je veľmi podrobne monitorovaný. Túto službu uprednostňujú predovšetkým orgány štátnej správy a samosprávy, bankové ústavy, hypotekárne banky a leasingové spoločnosti.

Spravujeme nehnuteľný majetok

Realitní kancelář“ poskytuje služby v oblasti správy nehnuteľného majetku podnikov. Preveruje záväzky a pohľadávky spojené s nehnuteľnosťami, vrátanie analýzy ich historického vývoja. Ak je potrebný znaleckých posudok pre ocenenie nehnuteľností, prípadne technické analýzy stavu ponúkaného objektu, realitná kancelária tieto služby zabezpečí cestou kvalifikovaných odborníkov. Súčasťou ponúkaných služieb súvisiacich s predajom a nákupom nehnuteľností je aj spracovanie daňového priznania k dani z prevodu nehnuteľností.

Čítané: 518 x