Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Kvalitná tieniaca technika od slovenského výrobcu

Datum: 20.01.2016

Kvalitná tieniaca technika predstavuje množstvo výhod. Celoročná príjemná klíma, regulácia svetla v interiéry, úspora peňazí a energie, ale i ochrana majetku či štýlový dizajn. Toto a mnoho ďalšieho poskytuje práve tieniaca technika, ktorá je skvelým riešením pre domácnosti, ale i mnohé firmy. 

Žalúzie

Interiérové žalúzie má asi väčšina z nás. Dokážu veľmi citlivo regulovať svetelné podmienky v bytoch či domoch, a to vďaka špeciálnym technickým prvkom. Výborné je i to, že si ich môžete zvoliť v rôznych farebných prevedeniach, vďaka čomu ich môžete skombinovať s ostanými bytovými doplnkami.

 

Vonkajšie žalúzie sú zase určené pre všetkých tých, ktorí si chcú zaistiť výborné zatemnenie miestnosti, no zároveň vytvoriť príjemné a optimálne prostredie z pohľadu svetelných podmienok. Ak hľadáte vhodnú tieniacu techniku pre vašu pracovňu alebo kanceláriu, sú pre vás vonkajšie žalúzie najideálnejším riešením. Plusom je i to, že si môžete sami nastaviť pomer tieňu a svetla tak, aby sa vám čo najlepšie pracovalo. Okrem toho vyzerajú veľmi pekne, čo ocenia najmä ľudia, ktorí majú zmysel pre detail.

Rolety

Medzi ďalšie skvelé spôsoby ako sa zbaviť nepríjemného slnečného žiarenia v interiéry patria i vonkajšie rolety. Fungujú ako účinná tepelná izolácia, pričom dokážu perfektne zatieniť celý váš byt či dom. V lete, keď sú slnečné lúče príliš intenzívne, dokážu ochrániť jednotlivé miestnosti pred horúcim vzduchom a slnečným žiarením. V zime vedia zase zahriať, čo je veľmi výhodne. Rolety však môžu slúžiť aj ako hluková izolácia, a to najmä pre tých, ktorí žijú v centre mesta. Stiahnutím roliet dosiahnete nielen tmu, ale i dokonalé ticho a pokoj, čo ocenia najmä rodičia s malými deťmi. Tiež sa doporučujú ľuďom, ktorí žijú na prízemí a potrebujú si zaistiť maximálne bezpečie. Inteligentné rolety dokážu ochrániť váš príbytok, a to pomocou automatického ovládania.

 

Siete proti hmyzu

Najefektívnejšou ochranou proti hmyzu sú siete proti hmyzu. Umožňujú plynulú reguláciu vzduchu, sú vhodné pre všetky stavebné otvory, no okrem toho, že vás perfektne ochránia pred nepríjemným a otravným hmyzom, vyzerajú veľmi elegantne. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý dokáže okrem iného i povýšiť klasickú funkcionalitu okna.

Spoločnosť Bez hmyzu SK s.r.o. poskytuje bohatý výber kvalitnej tieniacej techniky – siete proti hmyzom, rolety, vonkajšie žalúzie, interiérové žalúzie, markízy, ale i lamelové dvere či japonské steny. Vybrať si kvalitnú a overenú spoločnosť je dnes veľmi náročné, keďže na trhu ich je nespočetné množstvo. Bez hmyzu SK s.r.o. poskytuje kvalitné produkty, bezkonkurenčné ceny a odborné poradenstvo, ktoré ocenilo už množstvo spokojných zákazníkov. Vsaďte na overenú kvalitu a vyberte si tieniacu techniku, ktorá vám zabezpečí dokonalý komfort.

 

Obrázky: WavebreakMediaMicro / Dollar Photo Club +  bezhmyzu.sk

Čítané: 3644 x