Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Inšpirujte sa pri zariaďovaní spálne či obývačky

Datum: 12.10.2016

Púšťate sa do náročnej úlohy, akou je zaiste zariaďovanie bývania? Potom sa vám budú určite hodiť inšpirácie, ktoré vám pomôžu zrealizovať vaše vlastné dielo. Ideálne, od skutočných profesionálov, ktorí vedia, čo robia a majú na túto prácu nadanie, ale aj skúsenosti. V tomto článku vám predstavíme miesto, kde nájdete nielen tieto inšpirácie.

Nový portál o bývaní Biano.sk je spojením virtuálnej galérie renomovaných interiérových dizajnérov, magazínu s množstvom podnetných článkov a agregátor internetových obchodov s nábytkom. Na jednej internetovej stránke teda dokážete načerpať inšpirácie a rovnako si nakúpiť všetko potrebné na ich úspešnú realizáciu vo vašom vlastnom bývaní.

Nielen pohodlná, ale aj na pohľad atraktívna spálňa

Aj inšpirácie od profesionálnych dizajnérov, aj produkty z internetových obchodov, sú rozdelené do prehľadných kategórií. Napríklad v kategórii spálne sa môžete nechať nadchnúť skutočne modernými riešeniami intímneho priestoru každého z nás, ktorý poskytne cenné pohodlie na odpočinok, no rovnako vyzerá fantasticky. Svoje si tu nájdete bez rozdielu, či preferujete konvenčné riešenia, alebo skôr originalitu a mierne experimenty. Následne si dokážete bez ohľadu na skupinu, do ktorej sa zaradíte, vybrať zariadenie spálne ako postele či celé spálňové skrine.

Myslite na reprezentatívnu funkciu vašej obývačky

Okrem spální na vás čakajú aj obývačky. Práve obývačka je hlavnou reprezentatívnou miestnosťou každého bývania, čo by mala zohľadňovať aj tá vaša. Nemusíte si na jej návrh práve objednávať služby interiérového dizajnéra, no vytvoriť si vlastný atraktívny návrh. Samozrejme, s inšpiráciami z Biano.sk a nábytkom, ktorý tú nájdete. Okrem nábytku nezabúdajte pracovať aj na detailoch, ktoré tvoria doplnky a vhodne ich skombinovať s ostatným interiérovým zariadením. Pretože len tak vytvoríte interiér obývačky s telom aj dušou.

Čítané: 4403 x