Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Nehnuteľnosti nakúpite v MEXX reality

Datum: 08.12.2010

Najlepšie „nemovitosti“ sa vyberajú na internete. Ak plánujete nakúpiť nehnuteľnosť v Českej republike, zvoľte si skúseného a prevereného partnera. Najlepší je taký, ktorý má dlhoročné skúsenosti na trhu realít a má pobočky vo všetkých regiónoch ČR. Takéto podmienky spĺňa spoločnosť MEXX reality.

Pozrite sa na jej webové stránky a okamžite sa presvedčíte, že nehnuteľnosti má táto firma naozaj v malíčku. Uprednostňujú online aplikácie, takže pekne v kľude domova si môžete povyberať ponuky, ktoré sú pre Vás naozaj zaujímavé. Virtuálne si prejdete celý priestor a okolie „nemovitosti“, porovnáte ceny a podmienky s obdobnými ponukami.

Ak uvažujete o pôžičke, môžete si vďaka naprogramovanej hypotečnej kalkulačke okamžite spočítať výšku splátok predpokladaného hypotečného úveru. Tiež sa ihneď dozviete predpokladaný splátkový kalendár. Hodnoty splátok si môžete meniť v závislosti od výšky hypotéky, splatnosti úveru a doby fixácie. Našli ste na MAXX reality vysnívaný dom, chatu či byt? Tak vyplňte u danej reality kontaktný formulár a spoločnosť sa postará o všetko ostatné.

Čítané: 592 x