Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Návrhy interiérov od RONDO interier design

Datum: 18.01.2011

Nie každý má dobrý vkus pri zariaďovaní interiérov a je iba málo výnimiek, ktoré dokážu s priestorom vhodne zaobchádzať. Vkusne skombinovať materiály a rôzne štýly tak, aby to bolo pekné a účelné, nie je jednoduchá záležitosť. Ak teda chcete mať reprezentatívne bývanie bez gýčov a nevkusu, potom by „návrhy interiérů“ mal robiť profesionál.

Ak chystáte renováciu bytu, domu, kancelárie alebo Vašej reštaurácie, neostýchajte sa osloviť firmu, ktorá robí návrhy interiérov. Firma RONDO interier design ku každému klientovi pristupuje individuálne, prispôsobí sa Vašim časovým a finančným možnostiam. Ponúkne Vám rozsah služieb tak, aby výsledok jej práce splnil všetky Vaše očakávania. Najprv zhodnotíme aktuálne dispozície priestoru a navrhneme rozsah prác a ich časový harmonogram. Potom predložíme návrhy interiérov vo forme 2D a 3D vizualizácie. Navrhneme vhodné materiály a predvedieme Vám ucelenú prezentáciu Vášho nového interiéru.

Ak má zákazník záujem, potom „návrhy interiérů“ pomôžeme zrealizovať. Odporúčame Vám overené firmy, ktoré vykonávajú kvalitnú a spoľahlivú prácu. Pomôžeme aj s výberom doplnkov, nábytku a jednotlivých interiérových prvkov. Ak nás poveríte, dohliadneme na celú realizáciu rekonštrukcie Vášho interiéru.

Postaráme sa o to, aby Váš interiér ako celok pôsobil harmonicky a zosobňoval všetky Vaše želania. Sme si istí, že naše interiérové návrhy presne vystihnú Vaše životné postoje a trafia sa do Vášho vkusu.

Čítané: 617 x