Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Chorvátsko apartmány, výhodná dovolenka pri mori

Datum: 24.01.2011

Chorvátsko je pre slovenských turistov dlhodobo vyhľadávaná letná destinácia. Nie len krásne prostredie, ale aj jazyková blízkosť privádza slovenských návštevníkov do tejto krajiny. Priezračne čisté Jadranské more, zdraviu prospešné podnebie, krásne pláže, prijateľná vzdialenosť zo Slovenska, vybudované diaľnice od hraníc až k moru, špecifická chorvátska gastronómia, to sú prednosti, ktorými Chorvátsko apartmány láka svojich návštevníkov.

Chorvatsko apartmány“, to je ubytovanie pre kľudnú a pokojnú dovolenku s dostatkom súkromia. Ak však uprednostňujete hotelové ubytovanie, potom máte na výber z množstva hotelov. Väčšina z nich je zrekonštruovaná a moderne vybavená. Čo sa týka stravovania, môžete si vybrať ubytovanie s polpenziou alebo all inclusive.

Rôznorodé apartmány môžete nájsť od Istrie až po Južnú Dalmáciu. Ponúkajú všetok komfort a je ich dostatok. Preto ak prídete na dovolenku do Chorvátska bez zabezpečeného ubytovania, nemusíte mať obavy, že sa neubytujete. Aj vo vrcholnej sezóne nájdete voľné „Chorvatsko apartmány“ predovšetkým u súkromných podnikateľov. Ak budete mať šťastie, nájdete niektorý voľný blízko pláže.

Chorvátsko je nepochybne jednou z najobľúbenejších dovolenkových krajín Európanov. Každého očarí svojím pobrežím, priezračným morom, takmer panenskou prírodou a nepochybne aj srdečnosťou a otvorenosťou svojich obyvateľov. Už teraz sa môžete tešiť na svoju letnú dovolenku pri mori.

Čítané: 692 x