Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Vysnená kuchyňa podľa tipu osobnosti

Datum: 16.11.2021

Vysnená kuchyňa môže mať rôzne podoby. Kým pre niekoho je minimalistická kuchyňa splneným prianím, pre iného je zlým snom a ako ryba vo vode by sa cítil skôr v uvoľnenom boho štýle.

Vysnená kuchyňa podľa tipu osobnosti

Zatiaľ čo niekomu by nevadila ani robotická kosačka odložená v kuchynskom kúte, druhý si zakladá na vysokej organizovanosti a funkčnosti. O tom v akej kuchyni by sme sa cítili skutočne dobre, nám môže veľa prezradiť aj naša osobnosť. Pozrime sa na to spolu!

V článku sme sa síce zamerali na ženské osobnosti, ale mužov od kuchynských činností neodhovárame. Práve naopak !

Hippie girl s hlavou vo vetre

Tak ako neviazané sú ich názory na svet, v rovnako nezávislom prostredí sa radi pohybujú. Pravidlá ich zväzujú a majú to radšej proste na punk. Príliš veľa organizácie neznesú. Radšej ako čisté línie a dokonalý poriadok ocenia priateľskú atmosféru a milé dekorácie.

Ideálna kuchyňa pre tieto typy by sa určite niesla v uvoľnenom boho štýle. Tak trochu strapato, možno aj trochu neusporiadene, ale za to určite veselo a farebne. Kľudne aj s erotickými poviedkami na kuchynskom stole. Nesmú chýbať usušené bylinky, kvety vo váze a farebné záclonky!

Precízna účtovníčka

Vždy zorganizovaná s nohami pevne na zemi. Miluje, keď má každá vec svoje presné miesto a všetko perfektne ladí. Ideálna adeptka na kuchyne na mieru, kde je všetko domyslené do posledného milimetra.

Pravdepodobne bude milovať čisté línie, funkčné krabičky a dózičky a vždy čistú pracovnú dosku. Veľa dekorácií je zbytočných. Cení si predovšetkým funkčnosť a praktickosť.

Žena do voza i do koča

Doménou takejto ženy je veľká flexibilnosť a praktickosť. V podstate jej bude dobre v hocijakej kuchyni, pretože si ju prispôsobí tak, aby jej tam bolo príjemne.

Nepotrebuje stopercentnú organizáciu, ale nezakladá si ani dizajne. Dôležité je pre ňu hlavne to podstatné a teda to, aby sa v kuchyni dalo v pohode variť, jesť, skladovať potraviny a kuchynské potreby.

 

Čítané: 2525 x