Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Aké sú výhody kuchyne na mieru?

Datum: 25.09.2022

Každý dom či byt má iné rozmery. Niekedy môžete mať vyhliadnutý vysnívaný nábytok v obchode a nakoniec zistíte, že sa vám do vašej domácnosti nezmestí. Takýto problém majú najmä ľudia, ktorí sa nasťahujú do menších bytov, kde je potrebné efektívne využívať každý centimeter.

Aké sú výhody kuchyne na mieru?

Ak si nemôžete dovoliť kúpiť vašu vysnívanú kuchyňu, pretože sa vám nezmestí do priestorov, ktoré máte k dispozícií, ešte sa s ňou nemusíte nadobro rozlúčiť. Existuje možnosť výroby kuchyne na mieru, ktorú môžete zvážiť. Aké sú výhody tejto kuchyne?

1.                 Veľkosť nebude problémom

Môže sa stať, že práve miestnosť, v ktorej chcete mať kuchyňu, má nepravidelný tvar. Môže ísť o zníženú strechu alebo sa v nej môže nachádzať nejaký atypický výčnelok. Ak však máte kuchyňu na mieru, tvar miestnosti nie je problémom. Kuchynský nábytok zaberie každý potrebný centimeter a bude vyzerať dobre.

Zdroj foto: Kartinkin77 / Shutterstock.com

2.                 Výber materiálu a farby je len na vás

Nielen, že si môžete vybrať presné tvary nábytku, ktorý sa vám páči, zároveň si môžete vybrať aj materiálové prevedenie. Môže to byť kvalitné drevo, ale aj iný materiál, ktorý je na výrobu kuchynskej linky vhodný. S výberom vám pomôžu odborníci, ktorí majú s kuchyňami na mieru bohaté skúsenosti. Okrem samotného materiálu si môžete vybrať aj farbu materiálu. Napríklad pri dreve závisí aj na type drevakonkrétnom druhu stromu - iná farba je z gaštana a iná napríklad z orecha.

3.                 Zvláštne požiadavky môžu byť splnené

Ak máte zaujímavú požiadavku na výrobu nábytku, napríklad čo sa štýlu týka, po dohode s výrobcom kuchýň na mieru vám môže byť splnená. Výrobca, resp. stolár, dokáže naplniť vaše očakávania do najmenších detailov a vytvoriť maximálne funkčnú a modernú kuchyňu, v ktorej bude radosť variť.

Nebojte sa povedať svoje návrhy nahlas. Vďaka tomu môžete mať doma svoju kuchyňu snov.

 

 

 

Čítané: 2310 x