Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Zariaďujete spálňu? Prezradíme vám 3 dôvody, prečo si vybrať čalúnenú manželskú posteľ

Datum: 29.09.2022

Posteľ je miesto, v ktorom váš deň končí aj začína. Okrem spánku v nej môžete oddychovať, čítať knihy alebo pozerať obľúbené filmy.

Manželská posteľ

Manželská posteľ základným prvkom každej spálne. Preto by ste jej výberu mali venovať naozaj dostatok času.

Prezradíme vám 3 dôvody, prečo si vybrať čalúnenú manželskú posteľ. Dozviete sa aj, či je starostlivosť o ňu taká náročná, ako sa hovorí.

Čalúnená manželská posteľ dodá vašej spálni nádych luxusu

nadčasové, elegantné a pohodlné. Moderné manželské postele s čalúnením budú klenotom vašej spálne. Zvolíte kráľovské farby a masívne čelo prešívaním? Alebo bledé farby, čisté línie a úložný priestor do minimalisticky ladeného interiéru? Čalúnené manželské postele si môžete vyskladať podľa vašich predstáv.

Príjemné miesto na oddych

Radi si pred spaním prečítate dobrú knihu alebo pozriete film? Oprite sa o mäkké čalúnené čelo postele. Pre ešte väčšie pohodlie stavte na manželské postele s roštom, ktorý môžete polohovať pomocou diaľkového ovládača.

Ak máte menší byt, postele 140x200 sú riešením, ako prepojiť pohodlie aj praktickosť. Niektoré postele majú vstavaný úložný priestor, do ktorého schováte deky, paplóny alebo aj sezónne oblečenie. Postele 140x200 sú vhodné aj pre tínedžerov a študentov. 

Manželská posteľ, ktorá vydrží desaťročia

Čalúnené manželské postele v sebe ukrývajú zložitú a pevnú konštrukciu, ktorá je základom ich odolnosti. Práve kombinácia kvalitných materiálov – dreva, mäkkých častí a čalúnenia je dôvodom, prečo čalúnené manželské postele pri správnej starostlivosti vydržia roky.

 

Ako sa starať o čalúnenú posteľ?

Tak ako na iných materiáloch, aj na čalúnení sa usádza prach alebo chlpy vašich domácich miláčikov. Nie je to však nič, čo by ste nezvládli rýchlo a jednoducho –  textilné časti stačí povysávať.

Ak sa na čalúnení objavia škvrny, odstráňte ich rovnako ako na inom textilnom povrchu – vlhkou handričkou s vhodným čistiacim prostriedkom. Tak ako sedačku, aj posteľ môžete raz za čas zveriť do rúk odborníkom na hĺbkové čistenie.

Posteľ je miesto, kde strávite až tretinu vášho života

Proxima.store prinesie eleganciu, pohodlie a kvalitu aj do vašej spálne. Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných čalúnených manželských postelí. Dizajn, farebné prevedenie, s úložným priestorom alebo bez, na nožičkách, s penovým alebo pružinovým matracom...

Ak chcete mať svoju novú posteľ doma už o pár dní, manželské postele skladom sú pripravené na cestu k vám.

 

 

Zdroj: proxima.store + Zdroj: unsplash.com

Čítané: 2427 x