Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Prečo sú nábytky na mieru z dreva v konečnom dôsledku vždy výhodnejšie?

Datum: 01.02.2023

Potrpíte si na originálnom dizajne a zariadení interiéru? V tom prípade by ste mali investovať do kvalitného nábytku na mieru.

nábytky na mieru z dreva

Samozrejme, za nábytok na mieru si vždy trocha priplatíte. Odborníci a ostrieľaní nakupujúci však vedia, že v konečnom dôsledku je kúpa týchto produktov výhodnejšia.

Prečo je to tak?

Dokonale sedia

Typizovaná výroba má rozhodne svoje výhody. Avšak nábytok na mieru tiež. Veľkým benefitom je najmä fakt, že je naozaj na mieru, a to znamená, že sa nemôže stať, že by do vyhradeného priestoru nevošiel, vyčnieval alebo by sa tam jednoducho nehodil. Stolári totiž vyrobia nábytok presne podľa nameraných rozmerov.

Ponúkajú rôzne typy

Vyrobiť na mieru si môžete nechať nielen skrine či postele, ale aj celú obývaciu stenu alebo detskú izbu. Kuchyne na mieru Dunajská Streda vám vyrobia skrinky i jedálenský stôl, na ktorý bude radosť sa pozerať. Stačí si len vybrať správny materiál, štýl a odtieň a výrobu nechať na šikovného drevorezbára.

S vyrezávaním do dreva sú nábytok a doplnky zaujímavejšie a originálne

I keď sa na trhu nachádzajú rôzne typy a druhy sériovo vyrábaných nábytkov, kúsky vyrobené na mieru majú v sebe čosi viac. Sú jedinečné a unikátne, pretože sú výrobné presne podľa požiadaviek zákazníka. A tak ako žiadni zákazníci nie sú rovnakí, tak nie je ani jeden nábytok na mieru identický.

Ak si zmyslíte, že chcete na svojom nábytku vykúzliť krásne ornamenty, vyrezávanie do dreva inak nazývané drevorezba, je stále viac trendy. Váš nábytok budú chodiť obzerať známi i celkom nečakaní hostia.

Dlhšie vydržia

Nábytok na mieru sa väčšinou vyrába z kvalitného masívu, a preto je aj jeho životnosť o dosť dlhšia ako u drevotrieskových či dyhovaných typov. Samozrejme musíte s ním rovnako zaobchádzať šetrne, nie je predsa nezničiteľný.

Charakterizuje ich kvalitnejšia výroba

Pri výrobe na mieru si každý stolár zodpovedá za svoj výrobok. To znamená, že do každého výrobku vkladá kus svojej práce a duše. Preto ak túžite naozaj po kvalitnejších kusoch nábytku, je vhodnejšie siahnuť trocha hlbšie do kapsy. Oplatí sa to.

Istotu prináša osobná záruka stolára

I keď je nábytok na mieru kvalitnejší, môže sa stať, že sa časom nájdu malé poškodenia, ktoré bude nutné opraviť. Pri výrobe na mieru, viete presne komu máte zavolať. Na prvý pohľad sa možno zdá, že je oveľa jednoduchšie zájsť do predajne a kúpiť hotový nábytok. Ak však túžite po naozaj kvalitných a dobre vyzerajúcich kúskoch, nie je na škodu zastaviť sa v stolárstve a zvážiť najskôr túto ponuku, ktorá so sebou prináša množstvo výhod.

 

Zdroj obrázku: bogdanhoda / Shutterstock.com

Čítané: 2752 x