Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Už ste vyskúšali Hodinového manžela?

Datum: 23.03.2011

Potrebujete pomoc v domácnosti a neviete na to nájsť správneho odborníka? Zavolajte si hodinového manžela.

Určite sa vám to už stalo. Niečo sa vám doma pokazí, je to síce len drobnosť, ale pre vás veľké nepohodlie zbytočne komplikujúce život. Na koho sa obrátiť? Oslovíte odborníkov, firmy, ktorých je na internete ako maku, ale žiadna nie je ochotná prísť kvôli takej maličkosti ako je napr. váš pokazený vypínač či tečúci vodovod. Vy napriek tomu potrebujete problém vyriešiť! Ako?

Spoločnosť Harmonická domácnosť vznikla práve preto, aby riešila vaše problémy v domácnosti. Prichádzame s riešením zvaným „hodinový manžel“. Ide o skúseného majstra, opravára na všetky drobné, mužské domáce práce. Naši hodinoví manželia sú praxou vyškolení tak, že vedia vyriešiť snáď každý váš problém, ktorý môže v domácnosti nastať. Počnúc  tečúcim kohútikom, cez nefunkčný vypínač, upchatý sifón, vyvesené dvere z pántov až po zavesenie rôznych doplnkov v domácnosti, či už do panela alebo do kachličiek. Zoznam činností, ktoré vám vedia naši hodinoví manželia urobiť, je snáď nekonečný a ak niečo, čo potrebujete, nenájdete na našej stránke, neváhajte nás kontaktovať,  radi pre vás nájdeme riešenie.

V priebehu našej relatívne krátkej pôsobnosti  využilo naše služby množstvo žien, ktorým chýba doma mužská ruka, ale aj také, ktoré manžela, priateľa či partnera majú, ale ten im pomôcť nevie, nechce alebo nestíha. Našimi klientmi sú tiež menej zruční muži alebo aj starší ľudia. Pomôžeme každému, kto svoj problém nevie vyriešiť sám.  

Služba hodinový manžel vznikla pred niekoľkými rokmi v Rusku. Vymyslela ju, ako inak, žena, ktorá s týmto predmetom činnosti úspešne podniká doteraz a niet sa čomu čudovať, že je úspešná. Dnes sa táto služba rozšírila do mnohých krajín sveta a zaujala stabilné miesto v oblasti remeselných prác v domácnostiach. Aj u nás na Slovensku sa už stáva populárne zavolať si „hodinového manžela“ – muža na všetko!

Čo získate tým, že si zavoláte hodinového manžela od spoločnosti Harmonická domácnosť? Príde k vám mladý sympatický muž, slušne oblečený, s príjemným vystupovaním a navyše skúsený odborník  na vaše problémy. Zbytočne nerozpráva, veci, ktoré potrebuje, si nakúpi a dovezie sám (prípadne vás vezme na nákup, aby ste si vybral/a sám/sama), problém vyrieši, no a nakoniec po zaplatení odíde.  Vám ostane len príjemný pocit, že problém je vyriešený a môžete začať relaxovať.

Pre úplne harmonickú domácnosť môžete využiť aj naše služby Hodinovej manželky, ktorá sa postará o čistotu vašej domácnosti, o vaše deti, či starších členov domácnosti, nakúpi, navarí, operie, ožehlí,  či vás zastúpi počas neprítomnosti v starostlivosti o vašich domácich miláčikov.

Doprajte si harmonickú domácnosť bez stresu a nervov,  spravíme maximum pre vašu spokojnosť.

Čítané: 643 x