Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Originálna keramická technológia bazénov Compass Pools

Datum: 06.04.2011

Spoznajte fungovanie inteligentných bazénov spoločnosti Compass Ceramic Pools, ktorá oslávila 30. výročie svojej existencie.

Spoločnosť Compass Ceramic Pools oslávila na svetovom trhu svoje 30. výročie. Počas celej svojej existencie ponúka svojim zákazníkom unikátnu keramickú technológiu, ktorá dodáva bazénom Compass jedninečnú farebnosť a žiarivosť a mnoho ďalších vymožeností.

Technológia Compass Pools bazénov má mnoho výhod oproti iným bazénom. V nasledujúcich riadkoch Vám stručne popíšeme výhody našich bazénov, ktoré môžu ovplyvniť Vaše rozhodnutia o kúpe nového bazéna. Bazény sa vyznačujú vysokým stupňom kvality, vyžadujú si minimálne náklady na inštaláciu a minimálnu námahu na starostlivosť a čistenie bazénov. Ďalšou výhodou je osadenie bazénu bez potreby betónového dna. Medzi ďalšie vlastnosti, ktorými sa naše bazény môžu prezentovať sú vynikajúca odolnosť voči chemikáliám a mechanickému poškodeniu, protišmyková úprava povrchu a špeciálne ošetrenie voči UV žiareniu. Aj na základe týchto vyššie vymenovaných výhod sa môžete sami presvedčiť o kvalitách bazénov Compass Pools.

V minulom roku sa spoločnosti Compass Ceramic Pools podarilo vyrobiť a predať 1240 ks bazénov v rozmeroch od 4,5 metra do 11,4 metra. V tomto roku spoločnosť Compass prináša pre svojich zákazníkov aj jednu skutočnú lahôdku. Bazén s rozmermi 13,30 × 4,49 × 1,50 m, ktoré ho radia do kategórie XXL bazénov a dokáže splniť aj toho najnáročnejšieho klienta. Aj prostredníctom takýchto noviniek sa spoločnosť Compass Pools snaží uspokojovať svojich zákazníkov a presvedčovať ich o svojich kvalitách. 

Pri výbere Vášho nového bazéna sa preto s dôverou obráťte na našich vyškolených pracovníkov. Viac informácií o bazénoch spoločnosti Compass Pools získate aj na: http://www.compasspools.eu/sk-sk/

Čítané: 611 x