Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Exkluzívny tip: Na akej posteli zažijete ten najlepší sex?

Datum: 01.05.2011

Viete, na čo okrem spánku slúži pohodlná posteľ? No predsa na milostné hry so svojím miláčikom. Časy, kedy ste sa na vysokoškolskom internáte oddávali sexu aj na nepohodlných miestach, sú už nenávratne preč. Tak prečo si nedopriať k milovaniu príjemnú posteľ? Pozrime sa, na ktorých posteliach sa môžete s radosťou venovať nočnej romantike.

Oživte svoj vzťah na manželskej posteli!
V manželstve sa vraj láska vytráca. Ale viete, akú vzrušujúcu výhodu má moderná manželská posteľ? Je veľká a odolná! Môžete si užiť rozkoš v takmer každej polohe a na rozdiel od vašej starej postele o tom nebudú vedieť vaši susedia. Nová posteľ predsa nevŕzga, preto najhlasnejším zvukom bude iba vaše vzrušené vzdychanie.
Azda jedinou slabou stránkou pohodlnej postele je to, že váš manžel po sexe ihneď zaspí, takže milostná dohra nebude.

Aj malá posteľ prinesie veľa radosti
Stále single? Nevadí, správnemu milencovi vystačí aj kvalitná jednolôžková posteľ, aby vás dokázal uspokojiť. Áno, toto už pripomína časy internátne, ale prečo si nezaspomínať?
Vzrušenie z toho, že vás niekto prichytí, je mnohokrát lepšie než partnerov výkon. A keď práve nebudete zažívať orgazmus, môžete si aspoň oddýchnuť na posteli a nerušene relaxovať.

Luxusné harašenie každý večer
Čo tak dopriať si rozkoš, ktorú zabezpečí iba luxusná posteľ z tých najpríjemnejších materiálov? Len vy, hladká eko-koža a telo milenca.
Zážitok zo sexu na modernej posteli je nezabudnuteľný a nič sa mu nevyrovná.  Občas však môže byť nevýhodou to, že elegantná posteľ s jedinečným tvarom môže byť krajšia ako váš muž.  Prečo sa však nepopýšiť najkrajšou posteľou v širokom okolí?

Doprajte si ešte väčšie potešenie každý večer. Nevymieňajte muža (aspoň zatiaľ), vymeňte svoju posteľ!

Čítané: 821 x