Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Máme stenu s najväčším počtom dotykov!

Datum: 29.04.2010

Pokus o slovenský rekord sa vydaril! Za necelých 5 dní sa podarilo zozbierať 2469 odtlačkov prstov na stene Ytong, čím sa vytvoril novodobý slovenský rekord.

Široká verejnosť sa do rekordu mohla zapojiť počas najväčšieho slovenského stavebného veľtrhu Coneco od 23. 3. 2010, kedy túto akciu odštartovali známe slovenské osobnosti - moderátorka Iveta Malachovská, modelky Romana Škamlová a Ivana Kičikoleva, moderátor Vlado Voštinár, ako aj generálny riaditeľ Incheba, a.s. Alexander Rozin st. Cieľom rekordu bolo zozbierať čo najviac odtlačkov jedného ľubovoľného prsta návštevníkov veľtrhu. Ku včerajšiemu dňu - t.j. k 27.3.2010 a 15:00 hod. sa celkovo zozbieralo 2469 červených, čiernych a modrých odtlačkov, a tak sa mohol vyhlásiť novodobý slovenský rekord dohliadajúcim komisárom p. Igorom Svitkom zo Slovenských rekordov. Ten zároveň odovzdal zástupcom spoločnosti Xella Slovensko oficiálny certifikát potvrdzujúci túto skutočnosť .

"Teší nás skutočnosť, že sa slovenský rekord v počte dotykov na stene Ytong podarilo vytvoriť. Chceme sa touto cestou poďakovať za podporu ľudí, ktorú si veľmi ceníme," hovorí Albert Priehoda, vedúci marketingu Xella Slovensko. Lákadlom pre všetkých účastníkov rekordu bolo aj denné zlosovanie o darčekové poukážky v hodnote 60 Eur. Päť výherných čísel zo všetkých náramkov, ktoré dostal každý zúčastnený "rekordman", sú zverejnené na stránke www.pomahamestavat.sk. Výhercovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom kontaktného formulára na stránke a zástupcovia spoločnosti Xella Slovensko im zašlú spomínanú výhru. Všetkým výhercom srdečne blahoželáme!

Čítané: 653 x