Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Reality z akéhokoľvek kúta ČR

Datum: 31.05.2011

Hľadáte nové bývanie v Českej republike a neveríte pochybným realitným kanceláriám? Správne robíte! Kúpa bytu, domu či inej reality je vážny úkon, ktorý skrýva mnohé právne záludnosti. Preto sa určite zverte do rúk takej spoločnosti, ktorá dlhodobo úspešne pôsobí na trhu s realitami. Pýtajte sa na referencie zákazníkov, zistite si množstvo úspešne realizovaných transakcií.

Tak napríklad spoločnosť MEXX reality patrí k tým, ktorá starostlivo sleduje kúpu a predaj nehnuteľností a to nie len v Čechách, ale aj v zahraničí. Spoločnosť je doma na trhu s nehnuteľnosťami na Slovensku, v Španielsku, Bulharsku a Dominikánskej republike. Ponúka najrôznejšie komerčné priestory, poľnohospodárske objekty, pozemky, bytové domy ale aj hotely, penzióny a reštaurácie v atraktívnych dovolenkových destináciách. Výber nehnuteľností je veľký a rozmanitý, pohybuje sa v tisíckach položiek.

Ak sa teda chcete zveriť do rúk overenej realitnej spoločnosti, potom kontaktujte MEXX reality čo najskôr. Skúsený realitný maklér Vás oboznámi so situáciou na realitnom trhu, pomôže s výberom Vašej nehnuteľnosti, odporučí atraktívne a perspektívne lokality. Určite budete so službami spokojní.

Čítané: 614 x