Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Kuchyne do panelákového bytu

Datum: 31.05.2011

Navrhnúť a zrealizovať pekné funkčné „kuchyně“ do malých panelákových bytov je tvrdý oriešok aj pre skúseného návrhára. Navrhnúť priestornú kuchyňu do rozľahlého obytného domu nie je žiadne umenie, ale vymyslieť kuchyňu snov do priestoru 2x3 metre, to chce poriadnu dávku fantázie. Bez inštalácie špeciálnych skriniek a políc sa nezaobídete. Malý priestor musí byť maximálne využitý a navrhnutý tak, aby ste všetky kuchynské potreby mali poruke.

Pripravte sa na stretnutie s odborným pracovníkom z kuchynského štúdia. Stačí si dohodnúť stretnutie a náš špecialista príde priamo za Vami. Presne zmeria priestor kuchyne a spýta sa na všetky požiadavky na vstavané spotrebiče, funkčné prvky, rozmiestnenie jednotlivých komponentov, farebnosť ako aj požadované materiály. Na základe Vašej bližšej špecifikácie vytvorí počítačový model Vášho nového kuchynského kráľovstva. Takýto model si môžete virtuálne prejsť a preskúmať do najmenších detailov.

Po schválení Vašej „kuchyně“ snov nastúpi fáza realizácie. Objednáme nové spotrebiče. Ak sú potrebné skrinky na mieru, necháme ich vyrobiť. Dohliadneme na prácu remeselníkov, aby nami navrhnutá kuchyňa bola aj kvalitne prevedená. Pri samotnej realizácii určite oceníte našu precíznosť a zmysel pre detail.

Čítané: 809 x