Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Vane, sprchovacie kúty a boxy do kúpeľní

Datum: 01.06.2011

Čoraz viac uponáhľaná doba prináša do nášho života čoraz viac zmien. Využívanie vane a s tým spojené večerné kúpanie je už na ústupe, uprednostňuje sa rýchla sprcha hneď po príchode z práce alebo po fyzickej aktivite. Dôsledkom tohto trendu je stále sa rozširujúci sortiment pre zariadenie kúpeľne.

Čoraz viac uponáhľaná doba prináša do nášho života čoraz viac zmien. Využívanie vane a s tým spojené večerné kúpanie je už na ústupe, uprednostňuje sa rýchla sprcha hneď po príchode z práce alebo po fyzickej aktivite. Dôsledkom tohto trendu je stále sa rozširujúci sortiment pre zariadenie kúpeľne. Sprchové boxy nájdete v rôznych prevedeniach, v širokej cenovej škále s rôznymi nadštandardnými doplnkami.

 

Zaobstaranie si sprchového kútu vám môžeme iba vrelo odporučiť. Spotreba vody je oveľa nižšia ako pri kúpeli vo vani. Ak používate na ohrev vody elektrickú energiu, používaním sprchovacieho kútu samozrejme znižujete aj vaše účty za elektrinu. Použitím sprchovacej hlavice zameranej na maximálne šetrenie vodou dosiahnete zníženie spotreby často aj o 50 percent. 

 

Po ťažkom dni strávenom na nohách si viacero z nás s radosťou užije relax v horúcej vode v pohodlí útulnej kúpeľne. Kúpeľ vo vani, svetlo sviečky, príjemná hudba a vôňa éterického oleja, dokáže navodiť pocit harmónie a dobiť energiu po dni plnom stresu. Na to, aby sme si kúpeľ užili naplno, potrebujeme mať doma správne vybratú vaňu.

 

O blahodarných účinkoch vírivej vane na telo i dušu určite už počul každý. Mnohých ale pred kúpou vírivej vane odradí cena, ktorá je v porovnaní z bežnou vaňou o dosť väčšia. Ak ale zvážite, ako často vaňu využívate, každodenná relaxácia a zotavenie po ťažkom dni sú naozaj na nezaplatenie.

Čítané: 658 x