Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Návrhy kuchýň priamo u Vás doma

Datum: 08.06.2011

Už dlho uvažujete o prestavbe Vašej kuchyne? Za dvadsať rokov používania všetky spotrebiče dosluhujú, kuchynská doska je poznamenaná denným používaním, o modernom designe skriniek sa už vôbec nedá hovoriť. S rozhodnutím pustiť sa do rekonštrukcie váhate, pretože sa Vám nechce hľadať firmu, ktorá „návrhy kuchyní“ vypracováva. Nechce sa Vám ani komplikovane vysvetľovať, aká je Vaša kuchyňa a akú by ste ju chceli mať.

Ponúkame Vám komfortné a pohodlné riešenie. Pošleme Vám odborníka, ktorý si prezrie priestor Vašej kuchyne, sám si nameria potrebné hodnoty, pozrie sa na rozvody plynu, elektriny a vody. Namieste Vám vypracuje návrh priamo podľa Vašich požiadaviek. Návrhy kuchýň obsahujú aj cenovú kalkuláciu celej rekonštrukcie. Kuchynského návrhára sa samozrejme môžete na čokoľvek opýtať. Poradenstvo a vypracovanie návrhu je zadarmo.

Návrhy kuchyní“ sa nesú v jedinečnom a výnimočnom designe, ktoré spolu s dodanými vstavanými spotrebičmi vytvoria dokonalý celok. V prípade, ak zveríte realizáciu kuchynského návrhu do našich rúk, už sa nemusíte o nič starať. Objednávku kuchynskej linky vrátane spotrebičov a remeselníkov zabezpečíme my. Všetko ohľadne kuchyne vybavíme ku Vašej najlepšej spokojnosti.

Čítané: 696 x