Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Nábytok Aldo vám pomôže zariadiť vašu domácnosť podľa vašich predstáv!

Datum: 21.06.2011

Chcete mať  vo vašej domácnosti štýlový a kvalitný nábytok? Potom rozhodne nakupujte na nábytok Aldo!

Nábytok Aldo na Slovensku

Mnohí českí aj slovenskí zákazníci už využívajú služby od spoločnosti Nábytok Aldo, ktorá na Slovensku psobí už druhý rok a to veľmi úspešne. Vytvárame rovnakú ponuku nábytku pre český aj slovenský trh. Nenájdete žiadne rozdiely čo sa týka ceny, výbere produktov, jedinou odlišnosťou je, že slovenskí zákazníci majú úplne iný vkus ako tí v Čechách. Najväčším rozdielom je výber farieb, kde slováci majú radšej sýtejšie odtiene, vo veľkej obľube majú taktiež štýlový rustikálny nábytok. Ale skúsme si povedať, čo všetko na našich slovenských stránkach nájdete.

Holandský nábytok

Najobľúbenejší nábytok na našom slovenskom portále je práve detský nábytok z Holandska, ktorý bezpochyby spestrí detské izby vašim ratolestiam. Najžiadanejšou detskou postelou je model Charley, práve od nášho holandského partnera. Je dostupná v niekoľkých variantoch a to, posteľ bez nadstavca alebo posteľ s nadstavcom. Detská posteľ patrí do systému Charley, ktorý ponúka ďalšie samostatné diely na zostavenie celej detskej izby. A prečo je vlastne detská posteľ Charley tak obľúbená? Ponúka vysokú kvalitu, netradičný dizajn a veľmi rozumnú cenu. Nábytok zo systému Jesper je ďalším žiadaným detským nábytkom. Systém Jesper, patrí k modulovým systémom a Vy si môžete teda jednotlivé diely nábytku do detskej izby vybrať sami, na základe skutočných potrieb. Systém Jesper vám zabezpečuje vysokú kvalitu, jednoduchú montáž a zdravotnú nezávadnosť. Inak tomu nie je ani v prípade systému Fresno. Modulový systém Fresno, predstavuje samostatné diely nábytku na zostavenie detskej izby v niekoľkých farebných variantoch. Jedným z nich je napríklad snehovo biely dizajn s romantickým nádychom pre mladé dievčatá a študentky. Ďalšou je praktický dizajn s výberom v štyroch prevedeniach a to buk, breza, modrá a ružová. Jedná sa o veľmi praktický a kvalitný a detský nábytok.

Štýlový rustikálny nábytok

Rustikálny nábytok je špecifickou kategóriou nábytku, ktorá sa vyznačuje štýlovým dizajnom a netradičnou povrchovou úpravou. V Nábytku Aldo, si môžete vybrať zo širokej ponuky samostatných dielov rustikálneho nábytku v niekoľkých farebných variantoch. Novinkou rustikálneho nábytku na našom portále je bielená platina, ktorá ponúka jedinečný, originálny dizajn, rustikálnej jedálne B01. Kombinácia dvoch odtieňov je doplnená príjemným originálnym odtieňom prírodnej borovice. Vo výrobe sa hlavne kladie dôraz na detail v podobe úchytiek, vysokú kvalitu a originálny dizajn. Druhou novinkou, ktorú Vám predstavíme, je tmavé prevedenie wenge, ktoré je navyše upravené tak, aby nábytok pôsobil svojim vekom. Hrany nábytku sú upravené do štýlu veku, povrchová úprava, ktorá patrí k veľmi vyhľadávaným. Z kategórie rustikálneho nábytku HACIENDA, Vám v tomto prevedení predstavujeme rustikálny spálňu L01. Rustikálny nábytok do spálne, je vyrobený z borovicového dreva a ošetrený ekologickým lakom v polo-matu. Aj tu stojí za zmienku kladenie dôrazu na detail, napríklad v podobe mriežok u šatníkovej skrine alebo dubových úchytiek. V prípade záujmu o iný odtieň si môžete vybrať z našej ponuky farieb v parametroch výrobkov.

Ako prebieha predaj nábytku Aldo?

Ak patríte medzi zákazníkov na Slovenskom trhu, určite pre vás budú podstatné termíny dodania a príplatky za dopravu. Termíny dodania sú uvedené pri danom produkte. Ak nájdete nábytok skladom, s termínom dodania do 48 hodín, potom je potrebné počítať s oneskorením v niektorých prípadoch a to aj napriek tomu, že nábytok je na sklade. Je to dané tým, že pre Slovenský trh sa nevyužívajú externí prepravcovia, ale vývoz nábytku je vlastnou dopravou. Čo má veľké výhody. Nábytok určite nedostanete poškodený a naši vodiči vám vynesú nábytok až domov a to zadarmo. Cena za dovoz je skôr symbolická a nájdete ju samozrejme na našich stránkach v cenníku. Aj naši slovenskí zákazníci môžu využiť služby ako zelená linka - volania zadarmo, bonusový systém zliav pri opakovaných objednávkach, zaslanie katalógu zdarma apod. Veríme, že naši stáli slovenskí zákazníci, aj tí noví, budú s našimi službami a s naším portálom rovnako spokojní, ako zákazníci v Čechách.

Čítané: 645 x