Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Osviežovače vzduchu do interiéru

Datum: 28.06.2011

Osviežovače vzduchu značky AirQ predstavujú najnovšiu generáciu profesionálnych prístrojov na neutralizáciu pachov, osvieženie a parfumovanie ovzdušia. Modely osviežovačov vzduchu AirQ 100 a 555 pracujú s využitím najmodernejších technológií a vďaka svojmu výkonu, programovateľným funkciám a automatickému chodu doslova deklasujú bežne rozšírené malé osviežovače. Osviežovače vzduchu AirQ neprodukujú žiadne škodlivé látky.

Jednoznačným tipom pre domácnosti, kancelárie a interiérové priestory s rozlohou do 90 m2 je osviežovač vzduchu AirQ 100. Programovateľný prístroj je ukrytý v elegantne dizajnovanej kocke vhodnej pre všetky typy interiérov. Vďaka výbornej cene a spoľahlivému výkonu je tento osviežovač vzduchu ideálnym riešením pre každého kto hľadá skutočne efektívny spôsob neutralizácie pachov a príjemné parfumovanie ovzdušia interiéru.

 

Pre veľké priestory aké sú napríklad v hotelových halách, čakárňach či firemných prevádzkach sú určené profi osviežovače vzduchu AirQ 555 s výkonom ktorý uspokojí aj najnáročnejšie požiadavky. Pre oba uvedené modely je k dispozícii bohatý výber vonných náplní od jednoduchých kvetinových a ovocných vôní cez komplexnejšie tematické vône až po arómaterapiu. Cesta k veselšiemu svetu vedie aj cez interiér plný sviežej vône.

Čítané: 838 x