Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Flexibilný pieskovec

Datum: 08.06.2010

„Prinášame krásu z hlbín Zeme“


 Flexibilný pieskovec je tu! 

Flexibilný pieskovec dodá každému interiéru a exteriéru exkluzívny a nezameniteľný charakter. Originalita tohto produktu je ukrytá v spôsobe jeho výroby. Za jeho vznikom stojí jedinečný nápad, priniesť ľuďom obraz piesku rôznych farieb a tvarov tvoreného niekoľko miliónov rokov pod zemským povrchom. Ide o odtlačok prierezu zemského povrchu na rôznych miestach podľa sfarbenia ložiska. Výsledkom je jedinečný produkt nevšedných textúr a farebných odtieňov s nádychom luxusu. Každý jeden je originál. 

Využitie

Vhodný pre použitie v exteriéri na architektonické dotvorenie fasád, soklov, múrov, stĺpov, komínov... Taktiež v interiéri na moderné dekorácie stien a iných prvkov. Využitie nájde aj ako podlahová plocha. Pri použití vhodného lepidla je možná inštalácia na drevo, betón, sadrokartón, obkladačky, sklo, kov, plast... Predstavuje ideálne riešenie všade tam, kde nie je možné použiť obkladový kameň pre svoju vysokú hmotnosť , hrúbku alebo veľké rozmery, kde nie je možné použiť iný obkladový materiál pre rôzne oblúky, rohy a iné nepravidelné tvary, a kde je požiadavka na niečo nové, štýlové a nadčasové. Vďaka svojej ohybnosti, jednoduchému tvarovaniu na požadovaný rozmer rezaním a širokej farebnej škále sú možnosti použitia limitované iba Vašou fantáziou.

Balenie

Produkt má rozmery 2,73m x 1,10m (využiteľná plocha 3m2). Balený je v rolke a následne v kartónovej krabici. Súčasťou balenia je lepidlo ( pre exteriér alebo interiér ) a špeciálny prípravok pre konečný náter. Po jeho aplikácii produkt vytvrdne do konečnej podoby. Hmotnosť jedného balenia je približne 13kg. Priemerná hrúbka 3mm zaručuje maximálnu flexibilitu.

STONEDISCOUNT
Janka Kráľa 178/28
971 01 Prievidza
tel.: 0915-181-876
mail: info@stonediscount-sk.com
web: www.stonediscount-sk.com

Čítané: 504 x