Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Garážové brány a ich komplexné riešenia od nás.

Datum: 13.09.2011

Práve ste ukončili stavbu vášho rodinného domu a hľadáte vhodné garážové brány, alebo potrebujete zabezpečiť kvalitné riešenie bránových systémov administratívnych budov či skladov? 

Práve ste ukončili stavbu vášho rodinného domu a hľadáte vhodné garážové brány, alebo potrebujete zabezpečiť kvalitné riešenie bránových systémov administratívnych budov či skladov?

U nás nájdete široký sortiment garážových bránových systémov, ktoré svojou vysokou kvalitou splnia všetky vaše potreby a očakávania. Ponúkame dôležitú bezpečnosť, výnimočný komfort a dokonalý štýl. Spracujeme návrh vašich predstáv a následne prevedieme jeho realizáciu. Hlavná priorita našej práce je spokojnosť zákazníkov, k čomu nám pomáhajú naše dlhodobé exkluzívne pracovné vzťahy s dodávateľmi. Spoločnosť Jolly Joker ponúka všetky typy garážových brán, ktoré sú na trhu štandardne dostupné.

Sekciové garážové brány, výhodu je ich funkčnosť a využiteľnosť aj pri architektonicky náročných stavbách. Majú praktické konštrukčné riešenie vnútorného zasúvania sa pod strop, vďaka ktorému nezaberajú miesto navyše. Štandardné je ručné ovládanie, ako aj ovládanie na diaľku. Sú vybavené nehrdzavejúcim celo-pozinkovaným koľajnicovým systémom s dlhou životnosťou,vyrábané z dvojplášťových panelov, z pozinkovanej farbenej ocele, z eloxovaného a farbeného hliníka.

Výklopné garážové brány a ich technické parametre umožňujú využiteľnosť hlavne v nezateplených priestoroch, ako aj u veľkokapacitných garáží. Predstavujú úsporné riešenie a sú žiadané u zákazníkov, ktorí si cenia ich spoľahlivosť a funkčnosť. Výklopné brány sú rozmerovo neobmedzené, ako jediné majú možnosť samostatných dverí v krídle brány, sú s diaľkovým ovládaním a umožňujú vjazd do garáže bez potreby vychádzania z auta.

Navíjacie garážové brány sú najpoužívanejším typom. Ich inštalácia si nevyžaduje zásadné stavebné úpravy garáže a majú dobré izolačné vlastnosti. Ich prednosťou je veľmi krátky čas otvárania a zatvárania navíjacieho bubna umiestneného nad vchodom do garáže. Tak ako u predošlých typov aj tento typ má ovládanie na diaľku. Používané lamely sú vyrobené z pozinkovanej aj farbenej ocele, z prírodného, farbeného a eloxovaného hliníka a pre špeciálne chemické a potravinárske prevádzky aj z antikorovej ocele. Systém ovládania otvárania je doplnený kľukou, alebo reťazovým prevodom pre ručné použitie, v prípade výpadku elektrickej energie.

Ďalší doplnkový sortiment z našej ponuky a jeho konkrétne technické parametre nájdete na našich stránkach www.jolly-joker.sk.

Čítané: 655 x