Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Starostlivosť o trávnik

Datum: 14.09.2011

Trávnik je najdôležitejším a základným prvkom každej záhrady. Aby sme v nej mohli pohodlne relaxovať a zároveň skrášľovala naše bývanie, nestačí ho raz za čas pokosiť, ale je nutné mu venovať pravidelnú starostlivosť, ktorá zahŕňa tieto základné úkony - kosenie trávy, zavlažovanie, hnojenie trávnika a vertikutácia, alebo inak povedané prevzdušňovanie trávnika.

Kosenie trávyLen dobre nastavená kombinácia týchto prác vám zabezpečí trávnik, ktorý je na pohľad pekný a na bližší pohľad aj zdravý. Zanedbanie môže viesť nielen k trávniku, ktorý radšej návštevám ani neukazujete, ale pri dlhodobejšom zanedbaní môže viesť až potrebe komplet trávnik obnoviť.

HomePro poskytuje komplexnú starostlivosť o bývanie, ktorej dôležitou súčasťou je aj starostlivosť o záhradu a ostatné zelené plochy. HomePro nastaví presný harmonogram ktorý obsahuje pravidelné kosenie, hnojenie a vertikutáciu trávnika, odporučí vhodné typy trávnika, ktoré sa hodia pre jednotlivé plochy záhrady od športových trávnikov po špeciálne trávniky do tieňa a v prípade zanedbaného trávnika odporučí jeho efektívnu revitalizáciu a obnovu.

Ak nie ste spokojný so vzhľadom svojho trávnika a zelene, potrebujete poradiť, alebo sa vám už len skrátka nechce o trávnik starať, obráťte sa na HomePro a my sa vám o trávnik postaráme. Viac informácií na www.homepro.sk alebo 0850 232 404   

Čítané: 670 x